Hírek
23416 hír az adatbázisban
Tornászokat támogat a P&G
Marketinginfo.hu - 2016-09-05 16:00
CSR

Közel 4 millió forintot adományoz a Procter & Gamble a hazai tornász utánpótlás csapatok sportfejlesztésére.

Lezárult a Procter & Gamble egy hónapig tartó jótékonysági programja, melynek eredményeként országosan 5 hazai tornász-utánpótlás csapat összesen 3,8 millió forintos támogatásban részesül. Az adományt új sportszerek vásárlására és sportolási lehetőségeik fejlesztésre fordítják a klubok.

"A Magyar Torna Szövetség törekvése mindig az volt, hogy lehetőségeihez mérten a legjobb minőségű sporteszközöket szerezze be a sportolók részére. Ma a támogatásnak köszönhetően elhárult a legfőbb anyagi akadály a beszerzésektől, így az eszközök több éven keresztül tudják szolgálni a tornászok felkészülését és biztonságos edzését, versenyzését"- mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

"A P&G mindig arra törekedett, hogy termékeivel és kampányaival hozzájáruljon az emberek életének jobbá tételéhez. Boldogsággal tölt el minket, hogy ennyi ember választotta a P&G termékeit a kampány során, és így hozzájárultak a gyerekek sportolási lehetőségeinek fejlesztéséhez" - mondta Katarzyna Łopaciuk-Goc, a Procter & Gamble vállalati kommunikációs menedzsere.

Mindenki az ügy mellé állhatott, aki a július 28. és augusztus 24. között zajló kampány keretében Procter & Gamble terméket - többek között Always, Ariel, Gillette, head&shoulders, Jar, Lenor, Oral-B, Old Spice, Pampers - vásárolt a Tesco Magyarország üzleteiben. A kampány eredményeként a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai javaslata alapján kiválasztott 5 hazai tornász utánpótlás csapat az FTC YBL tervező, az MTK, a Győri AC, a Dunaferr SE és Békéscsaba TC - közel 4 millió forintos támogatásban részesülhet.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Egészség Hídja Összefogást segíti a a Pantene Pro-V
  A Procter&Gamble és a TESCO közös kampánya
  P&G az újrahasznosítás és fenntarthatóság területén
  5 milliós SPAR-P&G adomány
  Tornászsport támogatás a P&G-től

További hírek ebben a kategóriában

65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...
Esélyegyenlőség az Auchannál