Hírek
20073 hír az adatbázisban
Új reklámfilmet készített az Insomnia a Gyulainak
Marketinginfo.hu - 2016-09-05 13:05
Reklám

Tendergyőzelmet követően az Insomnia készíthette a Gyulai Kolbász/Gyulahús Kft. új kampányát, amely reklámfilmet és social media kampányt is magába foglal.

Olyan integrált kampány készítése volt a feladat, amely úgy revitalizálja a Gyulai márkát, hogy a hagyományos értékek sem sérülnek, emellett növelni tudja a márka ismertségét, és fiatalabb célcsoportot is kipróbálásra ösztönöz.

A kreatív koncepció szerint, "Ha valamit igazán kedvelünk, az az életünk részévé válik. Sokan vannak, akiknek a remek ízek és a minőség iránti szenvedélye, és ezen belül is a Gyulai kolbász és más termékek iránti rajongásuk akár extrém mértéket is ölthet"- legalábbis egy reklámfilm erejéig.

A kis jeleneteket egy fontos momentum köti össze: mindenhol fontos szerepet játszik valamilyen utalás a Gyulai ikonikus termékére, a kolbászra, illetve a húsok iránti rajongásra. A kisfilmben így kolbász mintájú ágynemű, csokornyakkendő, valamint kolbász alakú autóillatosító is szerepel. Hiszen az igazán megszállott rajongók szeretik, ha minden a kedvencüket idézi. A kolbászos autóillatosító nem csak forgatási kellék, hanem kóstoltatások, rendezvények alkalmával a valóságban, nyereményként találkozhatunk majd vele.

"Büszkék vagyunk rá, hogy egy tradicionális hazai márka kampányán dolgozhatunk. Nagyon üdítő, amikor az ügynökség és az ügyfél ilyen jól megtalálja a közös hangot, és a közös munka összhangban, egymás ötleteire nyitottan, jó hangulatban telik" - mondta Misinszki Ákos, operatív-ügyvezető.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Öt új ügyfél az Insomniánál
  Növelte árbevételét tavaly a Gyulahús Kft.
  Bővülő piaci lehetőségek előtt a Gyulahús Kft.
  Öt új ügyfél az Insomniánál
  Két új ügyfél az Insomniánál
  Az Insomnia vezeti be a Venotec-et
  A gyulai hústermékekért kampányol a CBA

További hírek ebben a kategóriában

Gal Gadot is a Huawei márkanagyk...
Az új Coca-Cola zero Lemon
Japán első számú söre Magyarorsz...
Az UNIQA és a Republic Group köz...