Hírek
22780 hír az adatbázisban
A VELUX önkéntesei csatlakoztak a Bátor Tábor Élménykülönítményéhez
Marketinginfo.hu - 2016-08-24 13:18
CSR

A VELUX Magyarország Kft. munkatársai csatlakoztak az ország egyik legnagyobb jótékonysági sportközösségéhez, az Élménykülönítményhez.

A Bátor Tábor Alapítvány támogatására létrejött szervezet tagjaként a vállalat önkéntesei idén ősszel egymillió forintot gyűjtenek, amellyel az alapítvány élményterápiás táborait támogatják.

A VELUX Magyarország Kft. budapesti és fertődi munkatársainak futócsapatai több versenyen, köztük az október 9-i Spar Maratonon is részt vesznek. A megmérettetések során általuk megtett kilométereket az Élménykülönítményen keresztül most bárki "örökbe fogadhatja", így akár egy fagylalt árával is hozzájárulhat a daganatos gyerekeknek és családjaiknak élményterápiás táborokat biztosító Bátor Tábor Alapítvány munkájához.

"A társadalmi felelősségvállalás a VELUX Magyarország Kft. vállalati kultúrájának meghatározó eleme. Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársaink által önkéntesen választott programjaink jelentős része jótékonysági céllal jön létre" - mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője, aki maga is a VELUX futócsapat tagja.

"Csatlakozásunk az Élménykülönítményhez ugyanakkor kiválóan illeszkedik egészségstratégiánkba - aktív életmódra, rendszeres testmozgásra ösztönöz, és úgy járul hozzá az egészség megőrzéséhez, hogy közben egy nemes célt is támogatunk."
A VELUX vállalat futócsapatának célja, hogy 2016 októberéig egymillió forint adományt gyűjtsön a Bátor Tábornak. Őz Beáta hozzátette: "Az augusztus végén induló adománygyűjtésről valamennyi csatornánkon, többek között web- és közösségi média oldalainkon is olvashatnak majd az érdeklődők. Az adományokat a www.elmenykulonitmeny.hu/velux oldalon keresztül fogadjuk. Fertődi gyáregységünk családi napján, a VELUX vállalat 30. magyarországi születésnapja alkalmából pedig egy különleges, 3030 méteres futóversenyt is szervezünk, ahol minden kilométer örökbefogadásából befolyó összeget a Bátor Tábornak ajánlunk fel."

A VELUX Magyarország Kft-t is magába foglaló VELUX Cégcsoport nyereségének jelentős részét a VELUX Alapítványokon keresztül jótékony célokra fordítja, ennek keretében a Bátor Tábor Alapítvány korábban már 2,6 millió dán korona, vagyis mintegy 110 millió forint támogatásban részesült.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 1500-an fogtak össze: ismét égig érhet a bátorság
  34 millió forintos támogatás a VELUX-tól
  Velux filmeket díjaztak
  Golfversenyt támogat a Dentons és az AMC
  Biztonságot visz a VELUX Zambiába
  Sportklubokat támogat a VELUX
  Afrikaiakon segített a VELUX
  A VELUX Alapítványok az egyik legnagyobb civil adományozó
  Argentínok nyertek a VELUX pályázatán
  Fényt visz Afrikába a VELUX
  Fenntartható fényforrás afrikai otthonoknak
  Kézilabdát támogat a VELUX

További hírek ebben a kategóriában

Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...