Hírek
22398 hír az adatbázisban
Lovas versenyt támogat az OTP, az ELMŰ és a Mercedes-Benz
Marketinginfo.hu - 2016-08-18 15:02
CSR

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával szeptember 23-25. között rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas és Lovasterápiás Versenyét.

Az előző évekhez hasonlóan idén is nemzetközi keretek között zajlik a Díjlovas Verseny, melyre várhatóan 100-120 lóval neveznek hazai és külföldi lovasok. A háromnapos Díjlovas Verseny résztvevői nehéz, közép és könnyű osztályú díjlovas kategóriában mérhetik össze a tudásukat.

A Lovasterápiás Verseny idén is háromnapos lesz. A hiperaktív, tanulásban, illetve értelmileg akadályozott gyerekek önálló lovaglás keretében ügyességi pályán lovagolnak, illetve díjlovas programot mutatnak be lépésben és ügetésben. A Jámbor Vilmos Emlékversenyen csapatok versenyeznek egymással vezetett lovon, a gyerekeknek játékos feladatokat kell lóháton megoldaniuk. A gyógypedagógiai lovastorna versenyszámra hiperaktív, tanulásban akadályozott, illetve értelmileg akadályozott gyermekek nevezhetnek három életkori kategóriában.

A Mádl Ferenc Emlékversenyen a versenyzők bármilyen mesét, történetet előadhatnak, melyben a lovason kívül a ló is fontos szerepet kap. A látássérült gyermekek számára külön versenyszámokat hirdetnek meg a szervezők: ügyességi feladatokat vezetett lovon és gyógypedagógiai lovastornát kezdő és haladó lovasok számára. Az idei versenyen is megrendezik az egészséges és sérült lovasok közös, játékos versenyszámát, mely a korábbi években is nagy érdeklődésre tartott számot.

A rendezvény fő támogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ Nyrt. és a Mercedes-Benz Hungária Kft.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együttműködik az SZTE és a GE Healthcare Magyarország
  A Liget újra a gyerekeké volt a több vállalat támogatásával
  Több családnak gyűjtöttek a Mercedes-Benz gyár dolgozói
  Ingyenes ünnepi rendezvények 2600 gyermeknek
  A Mercedes-Benz a Kajak-Kenu Szövetség támogatója 2020-ig
  Adomány a Mercedes-gyártól
  Újra „Mindenki Karácsonya” a WestEnd-ben
  Bezártak idénre a MOL lovasterápiás táborai
  Lovasterápiát támogat a MOL
  Befejeződött a Mol és a Gyermekmentők lovastábora
  Nyári táborokat támogat a MOL

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő