Hírek
21829 hír az adatbázisban
Samsung-Nestlé összefogás
Marketinginfo.hu - 2016-08-16 09:19
Egészségmarketing

A Samsung Stratégiai és Innovációs Központ és a Nestlé Egészségtudományi Intézet bejelentette együttműködését. Cél, hogy összekapcsolják a Dolgok Internetét (IoT) és a táplálkozástudományt.

A partnerség célja, hogy az IoT, a tudományosan validált bio-érzékelés, a fejlett multimodális technológia és az átfogó táplálkozástudományi megközelítés kombinációjából teljesen új típusú eredmények szülessenek az egészséghez és a wellnesshez kapcsolódóan. Emellett a táplálkozással, az életmóddal és a fitnesszel kapcsolatos hasznos tanácsokkal szolgálnak, így arra motiválnak, hogy hatékonyabban kezeljük egészségünket és jól-létünket.

"Örömünkre szolgál, hogy partnerségre léphetünk az érzékelő-technológia piacvezetőjével" - mondta Stefan Catsicas, a Nestlé műszaki vezérigazgatója. "Így fejleszthetjük táplálkozás-, egészségtudományi és wellness stratégiánkat, és segíthetjük azokat, akik egészségesebben szeretnének élni."

"Izgatottan nézünk az áttörések elé, melyeket ez az együttműködés eredményez majd" - mondta Young Sohn, a Samsung Electronics Co., Ltd elnöke és stratégiai vezetője. "Az egészségtudomány és a technológia találkozása már eddig is számos területen okosabbá tette a mindennapi életünket. Jelenleg az okosérzékelők és - készülékek, így a mobiltelefonok, a hordozható termékek és az okoshűtők korában élünk. Ezek segíthetnek megérteni táplálkozásunkat és szokásainkat, egy egészségesebb életmód felé terelve minket."

A szövetség kombinálja a digitális technológiát és az átfogó táplálkozástudományt. Az együttműködést a kiterjedt kutatómunka, a Samsung és Nestlé innovatív dolgozói és az együttműködésben rejlő lehetőségek felismerése is erősíti.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Samsung Electronics teljesítménye csökkent
  Éjszakai fotókkal kampányol a Samsung
  A Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért
  Duális képzéssel segíti a fiatalok munkához jutását a Nestlé
  Hátrányos helyzetűek integrációját segíti a Samsung
  Nem hétköznapi óriásplakát nem hétköznapi órával
  Csökkenti cukorfelhasználását a Nestlé
  Fiataloknak teremtett munkalehetőséget a Nestlé
  A magyar vállalatok is nyitnak az IoT irányába
  IoT fejlesztésbe fog a Schneider Electric
  Mely app-okat tartjuk a leghasznosabbnak?
  Szabadulna a Nestlé a sporttápszerektől
  Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól

További hírek ebben a kategóriában

h Jelentett a Hungaropharma
2019-06-11 11:53
A vörös és a fehér hús fogyasztá...
A sok kávé az eddig véltnél kevé...
Felejtsük el a drasztikus fogyók...
Felére csökkent az üdítők cukor-...