Hírek
22709 hír az adatbázisban
Digitális marketinges lesz az Oracle
Marketinginfo.hu - 2016-08-11 14:04
Digitális

Az Oracle és a DigitasLBi által létrehozott DigitasLBI OSG (Oracle Solutions Group) digitális ügynökségi megoldásokat kínál az Oracle felhő technológiáján keresztül.

Az Oracle a DigitasLBI globális marketing és technológiai ügynökséggel együttműködve belép a digitális marketing területére is. A felhő alapú technológia és a digitális tanácsadás vezető vállalatai most közösen kínálnak olyan digitális szolgáltatást, amely egyablakos, integrált rendszert biztosít a kreatív, valamint a technológiai tanácsadás és kivitelezés területén működő vállalkozások számára.

Az Oracle Solutions Group ügyfelei hozzáférhetnek majd a DigitasLBI, az Oracle és a Spindrift megoldásaihoz, valamint az Oracle technológia révén a DigitasLBI kivitelezési szakemberei által birtokolt tudáshoz. Ez a megközelítés jelentősen leegyszerűsíti a digitalizáció kívánta átalakulást, és lehetővé teszi a márkáknak, hogy innovatív, adat-vezérelt digitális élményeket biztosítsanak ügyfeleik számára.

Az Oracle Cloud technológiára épülő DigitasLBI OSG azoknak az ügyfeleknek kínál megoldást, akik szeretnének egységes képet kapni ügyfeleik digitális felkészültségéről, majd a kapott adatok alapján megtehessék a szükséges lépéseket. Az együttműködés keretében az Oracle és a DigitasLBI a fogyasztók folyamatosan változó igényeinek megfelelő iparági megoldásokat fejlesztenek és vezetnek majd be.

"A digitális innováció DigitasLBI egyik alapeleme" - mondta Neil Sholay, az Oracle Digital területért felelős alelnöke. "Egy dedikált Oracle Cloud központ létrehozásával, és a közös munka eredménye képen az OSG és az Oracle digitális élmények következő generációit alkotja majd meg."

Az OSG csoportot Ian Osborne, a Spindrift vezérigazgatója, és Trevor Smyth, a DigitasLBI globális ügyvezetője vezeti majd. Az OSG jelenleg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten és Ázsia csendes-óceáni térségében működik, ezen kívül Berlinben, Bostonban, Chicagoban, Londonban, Milánóban, New York-ban, Párizsban és Utrecht-ben üzemeltet központokat.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az új technológiai beruházás a céges kultúra fejlesztésével együtt lehet sikeres
  Nagyot dobbantott a CCC cipő
  A Magyar Suzuki az Oracle felhőjét választotta
  “Felhő mesterek” uralhatják a piaci versenyt 2018-tól
  Európai digitális marketing szövetség alakult
  Oracle: gyerekeket segít
  Új marketing vezető az Oracle-nél

További hírek ebben a kategóriában

Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
A karácsonyi internetes vásárlás...
Csak néhány ötlet, amivel mégis ...