Hírek
22867 hír az adatbázisban
Elismerés a Lexmarknak
Marketinginfo.hu - 2016-08-08 11:03
Márkák

Magyar szakemberek nemzetközi sikere: a Lexmark budapesti szolgáltató központja elismerésben részesült, mert sikerült jelentős rendszerhatékonyság- fejlesztést elérnie a Lexmark szoftver megoldásaival.

A Lexmark International nyerte el az SSON Shared Services & Outsourcing Excellence Awards ünnepségen a "Legjobb folyamatfejlesztés és innováció" kategóriáért járó díjat. A díjat azok a szolgáltató központok és szolgáltató csapatok kapják, akik az iparági szintnél jobban teljesítenek a közös szolgáltatások és kiszervezések területén. A Lexmark a Dublinban megrendezett Shared Services & Outsourcing Week rendezvény gáláján vehette át a díjat.
A Lexmark az elismerést azért kapta, mert az ügyfelek észrevételei alapján sikerült az ügyfélszolgálati tevékenységét jelentősen javítania. A visszajelzések alapján a Customer Setup folyamat kiemelten fontos terület a már a kezdeti fázistól kedvező ügyfélkapcsolatok kialakításához.

Mivel a budapesti iroda már számos nemzetközi projektben bizonyította innovatív és integrált szemléletét, ezért ennek a stratégiai fontosságú folyamatnak az újragondolásával a budapesti irodát bízták meg.
A back office feladatokat magába foglaló Customer Setup folyamat elengedhetetlenül fontos a termékrendelések, szolgáltatások és számlázás szempontjából. A Lexmark a teljes munkafolyamatra vonatkozó átfogó felmérést hajtott végre az aktuális folyamat, az átfutási idő, a lehetséges problémák, valamint a késedelmek és hatékonyságbeli hiányosságok meghatározására.

A vállalat ezt követően elvégezte a globális munkafolyamatainak és tartalomkezelő eszközeinek kialakítását és működését illető szükséges módosításokat. A folyamat során a Lexmark az automatikus megrendelés-feldolgozást egy integrált SAP megoldás mellett a saját rögzítő megoldása segítségével alakította ki.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Irodai szoftverekkel a hatékony irodáért (x)
  Új elnök-vezérigazgató a Lexmark élén
  Lexmark a nyomtatási biztonságról
  Új partnerprogram a Lexmarknál
  A Lexmark ismét bekerült a Gartner „Vezetők négyzetébe”

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Intersnack az elmúlt 30 évben
Bemutatjuk az 5 Guinness rekorde...
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...