Hírek
20370 hír az adatbázisban
Háromezren kapnak Theodora-t
Marketinginfo.hu - 2016-08-04 18:00
CSR

A Theodora közel háromezer palack szénsavmentes természetes ásványvizet ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálatnak, amelyet augusztus 5-én Budapesten a Nyugati téren osztanak szét.

A hőségben az emberi szervezet folyadékszükséglete akár a duplájára is nőhet, amit a nap során folyamatosan elosztva, kisebb adagokban tanácsos pótolni. A folyadékveszteség leginkább az idősek, gyerekek és betegek esetében fenyegethet olyan súlyos következményekkel, mint például a rosszullét vagy az ájulás, de fontos, hogy ilyenkor mindenki, így az egészséges felnőttek is fokozottabb gondot fordítsanak a megfelelő folyadékpótlásra.

A folyadékveszteség kompenzálása mellett az izzadással elvesztett ásványi anyagok pótlására is ideális ital a természetes ásványvíz. A Theodora, Magyarország legtradicionálisabb ásványvízmárkája közel háromezer palack szénsavmentes természetes ásványvizet ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálatnak, amelyet augusztus 5-én, pénteken 14 és 15 óra között Budapesten a Nyugati téren, a WestEnd előtt osztanak szét a járókelőknek.

"A Theodora ásványvizeket palackozó Szentkirályi-Kékkúti Kft.-nél sok éves hagyományként rendszeresen biztosítunk ásványvizet hőségriadó idején a járókelők és rászorulók számára. A tavalyi évben többek között már együttműködtünk Budapesten a Baptista Szeretetszolgálattal, valamint a János Kórház kérésére sietettünk ásványvízzel a kórház járóbetegeinek segítségére" - mondta el Balogh Levente, a Theodorát tulajdonló Central Europe Mineral Water Holding elnöke.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A fiatal felnőttek harmada jóval kevesebb kalciumot fogyaszt
  Theodorával frissülhetnek a fesztiválozók
  Ásványvizet osztott a Theodora és a Volkswagen
  A 110 éves Theodora promóciós kampánya
  Jó ügyért futtatja fogyasztóit a Theodora

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...