Hírek
23424 hír az adatbázisban
Bemutatták az új Martini üvegeket
Marketinginfo.hu - 2016-07-27 16:03
Design

A design-váltás egyik oka, hogy az ikonikus márka még egyértelműben meg szeretné mutatni eredeti olasz hagyományait és a motorsportokkal összefonódott életérzését.

A magyarországi Formula 1 futamra különleges meglepetéssel kedveskedett a 150 éves olasz italmárka: a belvárosi Kiosk szórakozóhelyen egy nagyszabású rendezvény keretében mutatta be a verseny hétvégéjén az új üvegeket és csomagolást. Az eseményre ellátogatók az új formavilág bemutatása mellett megismerhették a Martini Racing világát is.

Az olasz italmárka 10 év után most nyúlt először az évtizedek alatt emblematikussá vált palackformájához, annak érdekében, hogy megújítsa és felfrissítse annak kinézetét. A design-váltás egyik oka, hogy a márka még egyértelműben meg szeretné mutatni eredeti olasz hagyományait és a motorsportokkal összefonódott életérzését, másrészt fontos volt az is, hogy a mostani fiatalok világképe más vizuális követelményeket támaszt a márkával szemben, mint akár csak a szüleik generációjának ízlése. Azon túl, hogy teljesen másként gondolkodnak, mint az idősebb generációi, és teljesen más kommunikációs csatornákat használnak a hétköznapjaikban (Instagram, Snapchat, Facebook), új vizuális elképzelésekkel is rendelkeznek mind a formák, mint a színek tekintetében.

Az üvegek új megjelenése azt a fő célt szolgálják, hogy frissnek és izgalmasnak maradjanak a millenniumi generáció számára is ahhoz, hogy az ital továbbra is ott lehessen a hosszú és kellemes beszélgetések asztalainál.

Az új üvegek elegánsak és kifinomult ízlésvilágot tükröznek: mostantól minden Martini terméken azonos és jól felismerhető lesz a logó, megjelenik rajtuk a márka tágabb (Olaszország) és közelebbi (Torinó) szülőhelyének megjelölése és felkerülnek a termékekre a márka ikonikussá vált, 40 éves motorsport támogatásával összefonódó színes csíkjai is.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MARTINI-nek tervez egy hazai divattervező
  Új kampány a Martininél
  Személyre szabható itallal állt elő a Martini
  Újabb sportágat támogat a Martini
  Márkatörténet: Martini

További hírek ebben a kategóriában

Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...
Ma már nem ciki művirág csokorra...