Hírek
21829 hír az adatbázisban
Olimpiai reklámfilm a Samsungtól
Marketinginfo.hu - 2016-07-26 10:05
Reklám

A televíziós és digitális felületekre szánt reklámfilm a globális együttműködést és a határokon átívelő kommunikációt ünnepli.

A Samsung Electronics - amely a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere - bemutatta a riói olimpiára készített, "A himnusz" címet viselő reklámfilmjét. Az alkotók a különböző nemzetek himnuszainak egyes részleteit kombinálva hoztak létre egy egyedi zenedarabot, amelyet a világ különböző pontjáról érkező sportolók adnak elő.

"A Himnusz" nyitójelenetében egy fiatal ausztrál lány énekel fel egy sort Botswana nemzeti himnuszából egy Samsung Galaxy S7 edge készülékre. A reklámban az okostelefon beutazza a világ összes szegletét, miközben rögzíti és megosztja a szurkolók és a sportolók hangját, ahogy elénekelnek egy-egy sort a különböző nemzetek himnuszaiból.

"A himnusz" tökéletesen visszaadja a Samsung márka legfontosabb értékeit és azon törekvéseinket, hogy a technológiánk és határokon átívelő kommunikációnk által egyesítsük a világot" - mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának marketingért felelős alelnöke.

A Himnusz a Samsung riói olimpiához kapcsolódó globális kampányának a része, amelynek középpontjában olyan sportolók állnak, akik kitartásukkal kimagasló eredményeket értek el.

Az idei év elején a Samsung az "A Fighting Chance" című dokumentumfilmjével indította el a kampányát, amelyben négy, különböző országokból származó olimpiai reménység inspiráló történetét mesélik el, akik szembeszálltak a nehézségekkel és leküzdötték saját határaikat, hogy hazájukat segítve történelmet írjanak. Ezt követte a "The Chant,", amely a sportolók és a szurkolók egyéni fejlődését méltatja.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Samsung Electronics teljesítménye csökkent
  Éjszakai fotókkal kampányol a Samsung
  A Samsung és a Szépművészeti Múzeum együttműködése
  Hátrányos helyzetűek integrációját segíti a Samsung
  Nem hétköznapi óriásplakát nem hétköznapi órával
  A Samsung aktivitása Rióban
  Molinón szurkol a Market Csoport
  Büszke olimpiai szponzor a Samsung
  Olimpikonokat méltat a Samsung
  Dokufilmmel terjeszti az olimpiai eszmét a Samsung

További hírek ebben a kategóriában

A Rama Süti Challenge branded co...
Az OTP Ingatlanpont reklámsoroza...
A Café Reklám Zrt. megalapította...
A 150 éves PICK jubileumi kampán...