Hírek
23467 hír az adatbázisban
Bulival erősíti brand-jét a Rossmann
Marketinginfo.hu - 2016-07-08 09:17
DM

Fesztiváldrogéria, szépségsziget, hab- és neonparty, vízi röplabdapálya, táncos show, koktélbár és ajándékok várják a fiatalokat a Rossmann Fresh&Crazy 2.0 kitelepülésein.

"Az utóbbi évek trendje, hogy a fiatalok a szabadtéri bulizás közben is szeretnék a lehető legjobb, legvonzóbb formájukat mutatni. Tapasztaljuk, hogy mekkora igény van a felfrissülésre, a szépségsziget szolgáltatásaira és a Rossmann Fesztiváldrogéria termékeire" - mondja Varga Anita Ágnes, a Rossmann Magyarország marketingvezetője.

A Rossmann tavaly debütált a Szigeten a Fresh&Crazy kitelepüléssel, ezt a jelenlétet fejlesztette tovább és terjesztette ki idén a VOLT, a Balaton Sound, az EFOTT és a Strand fesztiválokra is.

A megjelenés része a speciális szortimenttel feltöltött Rossmann Fesztiváldrogéria, ahol a tisztálkodó- és illatszereken kívül a nyaralás és bulizás kellékei is megtalálhatók. A szépségszigeten pedig sminkesek és fodrászok veszik kezelésbe az érdeklődőket, ezen kívül fesztiváltól függően koktélbár, táncos showműsor, vízi röplabdapálya és egy óriási habmedence várja az érkezőket.

A fiatalok körében történő márkaismertség-növelés és lojalitáserősítés mellett a drogérialánc a fesztiváljelenlétet kihasználja a szintén a célcsoportnak szóló legújabb fejlesztésének, a Rossmann Mobilappnak a népszerűsítésére is. Így a Rossmann hoszteszkommandó egyik kiemelt feladata az új alkalmazás bemutatása, valamint termékmintákkal, parfüm "kóstoltatással", tetoválásokkal csábítják a közönséget.

"A VOLT fesztiválon nagyon pozitív fogadtatásban volt részünk, hozzávetőlegesen több mint 10 ezer kontaktust tudtunk teremteni a Rossmann stand, illetve hoszteszeink által. Most pedig már a Balaton Soundon vár mindenkit a Rossmann Fresh&Crazy" - hívta fel a figyelmet a marketingvezető.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Forgalomnövekedést vár a Rossmann a következő két évben
  A Rossmann Beauty Land következő állomása az EFOTT
  Bulivillamos fog közlekedni Prágában
  Rossmann divatbemutató a Lupa-tó strandján
  Green Brand díjat nyert a Rossmann
  Befektető érkezik a Szigethez
  Új promóció a Rossmanntól
  Rossmann fesztiváldrogéria nyílt a Szigeten

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...