Hírek
23360 hír az adatbázisban
Okosruhák show-ja a Ericsson-tól
Marketinginfo.hu - 2016-07-06 17:00
Design

Az idei Kutatók Éjszakája egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik az Ericsson SzerCODE Challenge, az okosruhák és viselhető eszközök show-ja.

Az Ericsson idén hetedik alkalommal vesz részt a Kutatók Éjszakáján. Az ország legnagyobb infokommunikációs K+F központja minden év szeptemberének utolsó péntekjén sokszínű és jövőbe mutató programokkal, pl. látványos fizikai kísérletek, kutatók hobbijai, technológiai bemutatók és a csak ezen a napon megnyíló kutatólabor várja a látogatókat. Emellett az Ericsson interaktív módon mutatja meg az érdeklődőknek, hogy a természettudományok valójában izgalmasak és érdekesek.

Az Ericsson és a Szertár blog csapata már nagyban készül szeptember 30-ra, hiszen olyan foglalkozásokat hirdetett meg országszerte, ahol bárki elkészítheti saját okosruháját vagy okos kiegészítőjét. Ezekkel a most készült vagy a foglalkozások alapján továbbfejlesztett, illetve a Kutatók Éjszakákán megszületett okos öltözetekkel lehet nevezni a döntőre, hogy a divatban és a technológiában is legizgalmasabbak nyerjenek a Kutatók Éjszakáján, az Ericsson K+F Központjában lévő Ericsson Szercode Show-n.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezek lesznek 2019 legfontosabb fogyasztói világtrendjei az Ericsson felmérése szerint
  Az Ericsson CSR tevékenységének hatásai
  Az Ericsson a női vezetőkért
  Ericsson: a tudomány mindenkié
  Jönnek az okosruhák

További hírek ebben a kategóriában

Varródobozok és varrókosarak a h...
Ma már nem ciki művirág csokorra...
Lenyűgöző munkahelyi életképeket...
Gyerekszobába kreatív és praktik...