Hírek
21755 hír az adatbázisban
Légkondival segít az LG a Vöröskeresztnek
Marketinginfo.hu - 2016-06-24 10:03
CSR

Az LG Electronics (LG) légkondicionálókkal szerelte fel a Magyar Vöröskereszt első és egyetlen országjáró véradókamionját.

A Magyar Vöröskereszt véradókamionja immáron 10 éve járja az év minden szakában az országot. Évente több ezer kilométert tesz meg, üzembe helyezése óta pedig több mint 40 ezer ember közreműködésével segített a hazai egészségügyi intézményeknek. A kamion kialakítása kellemes környezetet nyújt a véradáshoz: orvosi szoba, négy vérvételi ágy és egy adminisztrációs helyiség is helyet kapott az egyedi járműben.

A nyári hónapokban fontos a helyiségek hatékony légkondicionálása: a nagy hőségben ugyanis igen megterhelő az emberi szervezet számára a véradás. Ez sokszor okozott gondot a Magyar Vöröskereszt számára &8212; és ebben segített most az LG magyarországi képviselete. Az együttműködés keretén belül a véradókamion különböző helyiségeibe összesen hat légkondicionáló egységet &8212; egy monosplit és egy multisplit rendszert &8212; szereltek be. Ezek mindegyike egyaránt alkalmas hűtésre és fűtésre is, így a gépek mostantól nagy segítséget nyújtanak majd a véradók és az ott dolgozók számára is.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország egyetlen véradókamionja ezentúl a mi klímaberendezéseinkkel közlekedik. A vállalat minden munkatársa nevében elmondhatom, hogy nagyon örülünk annak, hogy ismét egy ilyen jó ügyet támogathatunk, amelynek köszönhetően a véradás helyszíne nemcsak mobilis, de korszerű, kellemes és kényelmes is lesz" &
8212; mondta az átadóünnepségen Youngnam Roh, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

"A Magyar Vöröskereszt nagy örömmel fogadta az LG adományát. A nyár a legmozgalmasabb időszak a véradókamion számára, ilyenkor az összes nagyobb fesztiválra ellátogatunk. A rendkívül hasznos felajánlásnak hála, véradóinkat mostantól klimatizált környezet fogadja, így még komfortosabban érezhetik magukat, miközben másokon segítenek" — mondta el Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.

Az LG Electronics Magyar Kft. számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében az elmúlt években több gyermek-egészségügyi intézményt is támogatott légkondicionáló készülékeivel. A vállalat 2014 őszén 15 millió forint értékű adomány keretében szereltette fel légkondicionáló rendszerekkel a Bethesda Gyermekkórház kórtermeit és kezelő-helyiségeit, amelyek 70 százaléka jelenleg a kórtermekben felel az optimális hőmérsékletért, a fennmaradó beltéri egységek pedig a rendelőkbe, a foglalkoztatóba, a gyógytornaterembe és a könyvtárba kaptak helyet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak az LG
  Intelligens kiszolgálórobotokat mutat be az LG
  Idei legjobb negyedévét zárta az LG
  Kultúrkamiont indított az Extrád Színház
  Légkondi-viták a munkahelyen
  Világklasszis futballsztár bombázta a tévéket
  A BTS lett az LG mobilüzletágának partnere
  Az LG a 2018-as ISE-n mutatja be a kereskedelmi kijelzőit
  Országjáró útra indult a Reformáció Emlékbizottság vándorkiállítása
  Bemutatkozott a Grohe világjáró kamionja
  Folytatódik a Vöröskereszt és a P&G együttműködése
  A véradók köszöntése látványos flashmob formájában
  Új szereplő a szaloncukor piacon
  Elstartolt a Vöröskereszt új kampánya
  Az LG adományából vált klimatizálttá a gyermekkórház
  LG légkondicionálók a koraszülött osztályban

További hírek ebben a kategóriában

Okoslakással jutalmazta vásárlói...
Az ELTE is támogatja a maratonfu...
A Marriott adományozott
Újrahasznosítási forradalom a Vö...