Hírek
22800 hír az adatbázisban
Véget ért a a Max Factor Make-up Academy kampány
Marketinginfo.hu - 2016-06-20 17:00
Márkák

Sminkrekord, roadshow, online platform és fogyasztói promóció támogatta az edukációs programot.

"Légy a saját sminkmestered" szlogennel indult el április 1-én a Max Factor Make-up Academy program, melyet a márka azért hozott létre, hogy hiteles módon nyújtson támogatást a nőknek a mindennapi sminkelésben. Az aktivitás során egyaránt cél volt a sminket nem használók bevonása, és azok segítése is, akik rendszeresen festik magukat, de szívesen fejlődnek vagy tanulnak meg új technikákat.

Bár a kampánnyal párhuzamosan június 30-ig fut egy fogyasztói promóciói is, a Max Factor alapvetően nem az értékesítésösztönzést tartotta fontosnak. Küldetésként azt tűzte ki, hogy minden térítés nélkül, hozzáadott értékként támogassa a nőket a megfelelő minőségű és mennyiségű smink eltalálásában, ezzel erősítve a mindennapi fellépésüket, önbizalmukat.

Összességében több mint 10 000 látogattak el az online platformra, melyen a későbbiekben is folytatódik majd a program. A kampány során a www.maxfactoracademy.hu-n 10 héten keresztül folyamatosan bővülő tartalommal, sminkleckevideókkal, kvízekkel találkozhatnak az érdeklődők, amelyekhez online nyereményjáték is kapcsolódott. Ugyanakkor mintegy 1000 nő látogatott el a Max Factor Make-up Academy országosan sminktanácsadó roadshow-jának 10 helyszínére is.

Azok számára, akik beregisztráltak és követték a Max Factor Make-up Academy eseményeit, meglepetést szervezett a márka: egy exkluzív zárópartin a legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők Magyar Rekordját állíthatták fel a résztvevők Szűcs Adrienn, vezető sminkmester útmutatása alapján, Ábel Anita és D. Tóth Kriszta társaságában.

A teljes kampány kidolgozását és kivitelezését a HTX Advertising & Event végezte, mely tenderen nyerte el az új ügyfél munkáját.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan sminkelj nyáron? (x)
  Gisele Bündchen a Max Factor új arca

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...