Hírek
22555 hír az adatbázisban
Bővít a LeasePlan
Marketinginfo.hu - 2016-06-17 15:01
Márkák

A LeasePlan megalkotta mobilitási stratégiáját, amelyben az új szolgáltatások a jármű helyett egyre inkább az egyének mobilitási megoldásaira fókuszálnak.

A vállalat autóhasználókat kérdezett meg mobilitási szokásaikról és arról, hogy miként látják a mobilitás jövőjét. A mobilitási stratégia részeként a LeasePlan összegyűjtötte és értékelte az egész világra kiterjedő ügyfélbázisából érkező kritikai visszajelzéseket, melyek a mobilitás jövőjéről sokat elárulnak.

Nick Salkeld, a LeasePlan kereskedelmi vezérigazgatója elmondta: "arra számítunk, hogy a következő évtizedben folyamatos lesz a kereslet az autók iránt. Ez olyan tényezők eredménye, mint a népesség és a munkahelyek számának folyamatos növekedése, az autókat környezetbarátabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá tevő innováció és technológiai fejlődés, és az olyan egyéni megoldások, amelyek könnyebben elérhetővé teszik az autókat, mint valaha".

Kutatások szerint 2030-ra a mostani 1,2 milliárdról 2 milliárdra nő majd a gépjárművek száma.
Valóban szükség lesz 2 milliárd autóra 2030-ra? Remélhetőleg az új megközelítés lehetővé teszi a járművek jobb kihasználását, és az egyénekre való összpontosítás hatékonyabb utazást biztosít a járművezetőknek, a vállalatoknak és a városoknak egyaránt.

A szervezetekre hárul a nehéz feladat, hogy optimalizálják vállalatuk kiadásait a járművek mobilitása kapcsán, és maximalizálják azok kihasználtságát, miközben munkatársaik mobilitási igényeit kielégítő, testre szabott megoldásokat kínálnak. Kulcsfontosságú lesz, miként fejlesztik az alkalmazottaknak kínált mobilitási megoldásaikat a jelenlegi technológiai trendek mellett.

"Reagálva e kihívásokra, bővítjük a LeasePlan kínálatát - a hagyományos lízingtermékeken túlmutatóan. Ez lehetővé teszi majd, hogy megoldással szolgáljunk ügyfeleink változó igényeire és kiaknázzuk a mobilitásban rejlő lehetőségeket" - nyilatkozta Nick Salkeld, a LeasePlan Corporation N.V. kereskedelmi igazgatója.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kereskedelmi igazgató a LeasePlan hazai leányvállalatánál
  LeasePlan a ::progressive::-t választotta
  Új tulajdonosi kézben a LeasePlan
  Másfél milliónál a LeasePlan
  Képzést indított a LeasePlan
  Saját app és megújult szolgáltatás a LeasePlan- nél
  Ezek a legnépszerűbb autók Magyarországon
  Új Kereskedelmi Igazgató a LeasePlan Hungáriánál

További hírek ebben a kategóriában

A Hyundai megvásárolná a Boston ...
Ismerd meg a biciklis védelem na...
A Volkswagen 15 milliárd eurós b...
Ízelítő a Daiwa termékek minőség...