Hírek
23448 hír az adatbázisban
Támogatja a magyar focit a Huawei
Marketinginfo.hu - 2016-06-14 11:05
CSR

A Huawei bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is.

A Huawei az elmúlt három évben a globális futballvilág olyan vezető sportszervezeteivel kötött partneri megállapodást, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund. A vállalat a futballcsapatokkal kötött megállapodások mellett nemzetközi labdarúgó sztárokat is márkanagykövetei között tudhat, például Lionel Messit, Robert Lewandowskit, illetve Alexis Sánchezt.

"Kitörő örömmel tölt el bennünket, hogy a nemzetközi futballvilág képviselői mellett immár Magyarország labdarúgó sportját is támogathatjuk" - mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője, a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásának bejelentése után, aki egyben bízik a magyar csapat jó szereplésében is. "Vállalatunk mottója, a "Make It Possible", és a magyar válogatott bejutása az Európa-bajnokságra összhangban állnak. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal hozzájárulunk a magyar csapat további sikereihez és további eredményekben gazdag szereplést kívánunk számukra az Európa-bajnokságon!"

Facebook applikáció a szurkolóknak

A "Make it possible" Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza. A Huawei szurkolói applikációja 2016. június 8. és július 11-e között érhető el a Huawei Mobile Hungary Facebook oldalán.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tudja-e tovább támogatni az OSC-t az A-Híd?
  A Magyar Vízilabda Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében
  Magyarország költött a legnagyobb arányban rekreációra és a sport támogatására az EU-ban
  Gal Gadot is a Huawei márkanagykövete lett
  Hosszú Katinkával debütál a Huawei új kampányfilmje
  Hosszú Katinka a Huawei magyarországi arca
  Lionel Messi lett a Huawei új márkanagykövete
  Vízilabdát támogat a Huawei

További hírek ebben a kategóriában

Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...