Hírek
22246 hír az adatbázisban
Új PR vezető a HPS-nél
Marketinginfo.hu - 2016-06-13 18:59
Karrier

Június 1-i kezdéssel Zorigt Batjin lett a HPS Experience PR vezetője, aki ezt megelőzően a TEAM LEWIS Global Communications magyarországi ügyvezetőjeként főleg nemzetközi IT vállalatok kommunikációjáért felelt.

Négy év után váltott, és csatlakozott a HPS reklámügynökséghez Zorigt Batjin, aki a nemzetközi PR ügynökség, LEWIS magyarországi ügyvezetőjeként vezető IT vállalatok kommunikációs stratégiáiért volt felelős.

Batjinnal több volt kolléga is csatlakozott a HPS Group PR divíziójához. A meglevő ügyfelek igényeinek kiszolgálása mellett az IT kommunikációs vonal megerősítése a céljuk.

Batjin 2012 óta a klasszikus PR mellett, több nemzetközi márka hazai és régiós integrált marketing- és online stratégia kidolgozásáért volt felelős.

"Úgy gondolom, hogy nagyszerű lehetőség, és egyben izgalmas kihívás is egy olyan nagy reklámügynökséghez csatlakozni, mint a HPS, ahol különböző területről szolgálhatunk ki ügyféligényeket, és a HPS többi divíziójának köszönhetően teljes mértékben integrált kampányokon tudunk gondolkodni"- nyilatkozta Zorigt Batjin, a HPS újonnan kinevezett PR vezetője.

Batjin az elmúlt években olyan nemzetközi vállalatok kommunikációján dolgozott, mint a Lenovo, a Humanic, a Kaspersky Lab, a Lexmark vagy a BBC Earth.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezetőket igazolt a HPS Group
  Idén is a HPS képviseli hazánkat Cannes-ban
  Visszatérő stratégiai vezető a HPS-nél
  Új Üzletág igazgató a HPS-nél
  Vezetőket igazolt a HPS
  Kinevezés a HPS-nél

További hírek ebben a kategóriában

Varga Ivett vezeti a BKK-t febru...
A szakemberhiány enyhülésére szá...
Lemondott a horvát Raiffeisen Ba...
Lezajlott a bértárgyalás újabb f...