Hírek
23025 hír az adatbázisban
Design elismerések az LG-nek
Marketinginfo.hu - 2016-06-13 09:11
Design

Az LG a Red Dot Awardon 32 elismerésben részesült, egy OLED TV és egy alulfagyasztós hűtőszekrény pedig Best of the Best elismerést érdemelt ki.

Az LG Electronics (LG) lett a Red Dot Awards designverseny nyertese a "Formatervezési Kiválóság" kategóriában. A koreai vállalat összesen 32 díjat söpört be, köztük két "Best of the Best" elismerést és további 30 Red Dot díjat. A Best of the Best elismerést egy LG OLED TV és egy alulfagyasztós hűtőszekrény érdemelte ki.

A Red Dotot a világ három vezető formatervező szakmai testülete között tartják számon az iF Design Awards és az IDEA (International Design Excellence Awards) mellett. Az idén összesen 5214 terméket neveztek be a világ minden tájáról, de közülük csak mintegy 70, dizájn- és innovációs szempontból a legjobbnak számító terméket jelöltek a Best of the Best díjra.

A két Best of the Best díj mellett az LG további 30 elismerést gyűjtött be a Red Dot bíráitól.

"Óriási öröm számunkra a Red Dot szakmai zsűrijének elismerése, hiszen ez és a vásárlóink visszajelzései bizonyítják, hogy megéri a rengeteg befektetett munka. A vállalatunk elkötelezett aziránt, hogy a formatervezés terén is a legkiválóbbat nyújtsa, ezek a díjak pedig azt bizonyítják, hogy valóban jó úton járunk" — mondta Noh Chang-ho, az LG Electronics dizájnrészlegének vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nyolc magyar tervező nyert idén Red Dot díjat
  Percenként hét hűtőszekrényt ad el az LG
  Bejelentették a DesignEuropa-díj döntőseit
  Red Dot díjas az SCA
  LG: extrém sport a porszívózás

További hírek ebben a kategóriában

Különleges fényképnyomtatási tec...
Díszpárna, ami életre kelti napp...
Kreatív ötletek a karácsonyi vil...
A megnyerő névjegykártya titkai ...