Hírek
22054 hír az adatbázisban
Átadták az idei DELFIN Díjakat
Marketinginfo.hu - 2016-06-10 17:16
CSR

A Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat.

A DELFIN Díjakat többek között Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, a CEU professzora és Till Attila műsorvezető, rendező adta át a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés keretén belül.

A szakmai zsűri a nyertes vállalatoknál megvalósított, példamutató fenntarthatósági megoldásokat és teljesítményeket jutalmazta - innováció, esélyegyenlőség, klímavédelem és fenntartható tudatformálás témákban.

"A Telekom számára kiemelten fontos a fenntartható fejlődés, a vállalati fenntarthatóság, a felelős működés és az esélyegyenlőség biztosítása. Az immár tizenhetedszer megrendezett kerekasztal-beszélgetésünk során átadott DELFIN Díjakkal is erősíteni kívánjuk párbeszédünket a partnereinkkel" - mondta Somorjai Éva, a Telekom HR vezérigazgató-helyettese a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés köszöntőjében. "Az elmúlt években elért eredményeink - például az, hogy a hazai nagyvállalatok közül elsőként teljes mértékben karbonsemlegessé váltunk - új célok elérésére ösztönöz bennünket, amelyeket a megújult Fenntarthatósági stratégiánkban határoztunk meg."

A 2008-ban alapított DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését segíti elő, és az azért tett aktivitásokat ismeri el. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhatott olyan projektekkel, programokkal, fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

A DELFIN Díj nyertesei 2016-ban:
 
  • Naplopó Kft., Fenntartható tudatformálás terén tett erőfeszítéseiért.
  • Házikó Farm Kft., Fenntarthatóság érdekében megvalósult innováció kategóriában.
  • RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., a Fenntarthatóság terén megvalósított innovációjáért.


A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotását kapták, valamint kiállítási lehetőséget a 9. Fenntarthatósági Napra, ahol szeptember 24-én bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket. Emellett 2-3 perces, a nyertes pályázatot bemutató film készül, amelyhez online promóció is jár. Mindezen kívül a nyertesek egy évre térítésmentesen Next Business Comfort M csomagot, 2 GB mobilnetet, korlátlan böngészés és e-mail opciót, valamint Office 365 Vállalati Prémium csomagot is kaptak.

A pályázatokat elbíráló és rangsoroló szakmai zsűri tagjai voltak: Bodó Péter független szakértő (Route 4 you alapítója), György Bence főszerkesztő (origo, Fenntarthatósági Média Klub), Dr. Pataki György egyetemi docens (Budapesti Corvinus Egyetem), Szomolányi Katalin fenntarthatósági központvezető (Magyar Telekom).
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A fenntarthatóság legjobbjait díjazta a Magyar Telekom
  DELFIN Díj 2018
  Idén is lesz DELFIN Díj
  Átadták az idei DELFIN Díjakat
  Delfin Díj ebben az évben is
  Idén is lesz DELFIN Díj
  Átadta a Telekom az idei Delfin Díjakat
  A Telekom idén is díjazza a felelős vállalatokat
  Delfin Díj a Telekomtól
  Átadta a DELFIN Díjakat a Telekom
  Mostantól bármely hazai cég pályázhat a Telekom Delfin Díjára

További hírek ebben a kategóriában

A Magyar Vízilabda Szövetség a t...
A fenntarthatóság legjobbjait dí...
Meghosszabbítja a stratégiai egy...
Kurt Cobain rajzaival díszített ...