Hírek
23467 hír az adatbázisban
Háromezren mentek el az Axel Springer rendezvényére
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2016-06-10 12:18
Egyéb

Főleg a startupok körül forgott szó a németországi NOAH konferenca, ahol több mint 100 előadó tartott beszédet.

Június 8-án és 9-én rendezték meg az Axel Springer NOAH Konferenciát Berlinben a "Leaders Connected" szlogen alatt - írja a médiavállalat honlapja. Több mint 3000 vendég érkezett a digitális seregszemlére. Olyan nagyvállalatok képviseltették magukat, mint a Daimler, a Deutsche Bank, az Adidas, a Lufthansa vagy a Metro, de ott voltak mellettük a legújabb kihívók, az Uber, a Rocket Internet, a Freeletics, a Priceline Group vagy a Delivery Hero.

A konferenciát a NOAH alapítója, Marco Rodzynek és az Axel Springer Digital Venturest vezető Jens Müffelmann nyitotta meg. "A világ digitalizálódása továbbra is töretlen. Egy izgalmas, változásokkal teli korban élünk, és sok NOAH-t akarunk még rendezni" - mondta Rodzynek.

"Húszóránként alapítanak egy startupot Berlinben" - tette hozzá Müffelmann. "Szép lassan ez a város lesz az európai digitális színtér egyik fellegvára."

Az esemény legemlékezetesebb fejezete az első nap estéje volt. Ekkor ült le egymással szembe Dieter Zetzsche, az Daimler AG vezérigazgatója, és Travis Kalanick, az Uber alapítója, a bildes Kai Diekmann moderálása mellett. A téma pedig a közlekedés jövője volt. Az előadók között volt még Herbert Hainer (Adidas, vezérigazgató), Thomas Ebeling (ProSiebenSat.1, vezérigazgató) és Oliver Samwer (Rocket Internet, alapító) is.
Olyan vállalatok mutathatták meg magukat, mint a Wirecard vagy a SevenVentures. Egy startup versenyt is rendeztek. Ennek az eredményeit az elkövetkező hetekben hozzák majd nyilvánosságra.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nagy nevek a Noah konferencián
  Idén is Berlinben lesz a NOAH
  A Noé konferencián találkoznak a cégvezetők

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...