Hírek
21829 hír az adatbázisban
Repülőstart a nyári utazási szezonra
Marketinginfo.hu - 2016-06-10 09:06
Márkák

A Heinemann megújította divatmárka üzleteit a budapesti repülőtéren.

A budapesti Heinemann Duty Free üzleteket valamint a divatmárka boltokat a Hungarian Duty Free Kft. a Gebr. Heinemann 100 %-os leányvállalata üzemelteti, amely egyben a Budapest Airport legnagyobb kiskereskedelmi partnere. A Gebr. Heinemann német családi vállalat mintegy 300 különféle Duty Free & Travel Value boltot üzemeltet, valamint számos exkluzív divatmárka üzletet és ún. concept üzletet 28 ország 78 repülőterén. A Budapest Airport esetében csak a tavalyi évben a teljes kereskedelmi forgalom meghaladta a 110 millió eurót, amiből 53 millió eurós forgalmat a Heinemann Duty Free bonyolított le, mindez a 20 %-os bővülés jelentősen meghaladta az utasforgalom 12,5 %-os növekedését.

A növekedésből oroszlánrész jutott a Heinemann számára, amely jelenleg 2 217 négyzetméternyi kereskedelmi területen működik a SkyCourtban és a terminálokon.

A SkyCourt átadásának ötödik évfordulójára a Heinemann egy sor fejlesztést és felújítást hajtott végre a divatmárka üzletekben, amelyek olyan luxustermékeket kínálnak, mint a Hugo Boss, a Longchamp, a Mont Blanc vagy legújabban a Tommy Hilfiger dizájn és életmód márka. A vásárlók körében végzett alapos véleményfelmérés nyomán a Heinemann ún. multi-márkás kiegészítőket kínáló üzletet alakított ki - méghozzá duty free árakkal a SkyCourtban.

Raoul Spanger, a Gebr. Heinemann kiskereskedelmi igazgatója kijelentette: "Mindig szeretünk apró meglepetésekkel kedveskedni az utazóknak, a most átadott üzletek jól példázzák, hogy a nemzetközi árukínálat legjava hozzájárul az utazási és a vásárlási élmények további növeléséhez. A növekvő kereskedelmi forgalom és az új üzletek átadása önmagáért beszél. A jól ismert nemzetközi márkák mellett azonban mindig kiemelt figyelmet szentelünk a helyi, csak az adott országra jellemző árukínálatnak. Budapest esetében olyan slágertermékekre gondolunk, mint a Szamos Marcipán, a Pick Szalámi vagy a Zwack Unicum. A Budapest Airporttal 1998 óta folytatunk rendkívül gyümölcsöző együttműködést és reményeink szerint most tovább bővíthetjük közös sikereink körét."

A Budapest Airport és a Gebr. Heinemann szoros együttműködésére jó példa a "Heinemann & Me" törzsvásárlói program bevezetése. 2014 óta a repülőtérrel közösen működtetik ezt a programot. A promóciós anyagokon megjelenik a Budapest Airport logója és a program részeként a repülőtér saját, helyi szolgáltatásait kínálja az utazóknak. Vagyis a "Heinemann & Me" program tagjai egyszerre élvezhetik a Heinemann és a Budapest Airport által nyújtott kedvezményeket szerte a repülőtéren. A Budapest Airport arra bíztatja az utasokat, hogy a járat indulása előtt korán érjenek ki a repülőtérre, ezzel is támogatva az új divatmárka boltok népszerűsítését, ennek szellemében mutatták be a tavaszi "egyedülálló repülőtéri élmények" kampányt is.

Az új márkaboltok ünnepélyes megnyitóján Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója hangsúlyozta: "A Budapest Airport, amely egymás után háromszor nyerte el a Legjobb Kelet-Európai Repülőtér Skytrax-díját, továbbra is óriási erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy minél nagyobb utazási élményt kínáljon az utasok minden rétegének. A Heinemann magas kereskedelmi szolgáltatási színvonala segít abban, hogy utasok millióinak kínálhassunk egyedülálló repülőtéri élményt. Márpedig utasaink összetétele igencsak sokféle: a hátizsákos diákoktól az üzletemberekig terjed - méghozzá a világ 96 különböző városából. Kereskedelmi partnereink sikere és sokszínű kínálata, amelyben a nagy nemzetközi márkák és a kiváló magyar termékek egyformán megtalálhatók, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen válasszák a repülést és Magyarországot, mint vonzó turisztikai célpontot."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kevesebb időt töltenek utazással az ingázók, mint a fővárosiak
  Tél végi utazási szokások
  Egyre többen fordulnak az utazásközvetítőkhöz
  Átrendeződött idénre az utazási piac
  Nemzetközi díj a Zwack és a Budapest Airport kampányának
  Sikeres volt a reptéri hungarikum-promóció
  Reptéri promót tart a Wizz Air

További hírek ebben a kategóriában

Herendi porcelánok a Gül Baba tü...
Kétszámjegyű árbevétel-növekedés...
31. éve nyereséges az Emirates
Tőkeinjekciót kapott a Vapiano