Hírek
23447 hír az adatbázisban
Elindult a Sudocrem Babaséf alkalmazása
Marketinginfo.hu - 2016-06-02 18:00
Mobilmarketing

A márka Babaséf alkalmazása olyan partnerek segítségével valósul meg, mint Stiller Tamás, séf és a Philips AVENT. Stiller a babák táplálásában jártas, a Philips AVENT pedig a termékeivel segíti a nyerteseket.

Júniustól érhető el az a Facebook alkalmazás, ahol recepteket oszthatnak meg a babák kedvenc séfjei, az anyukák és apukák. Aki a nyár első hónapjában feltölt egy bébiétel receptet a Sudocrem alkalmazásában, valamint fényképet is készít a remekműről, az automatikusan részt vesz a Babaséf nyereményjátékában.

"A Sudocrem több mint 80 éve áll a családok szolgálatában. Fontos számunkra, hogy a kipirosodott babapopsi ápolása mellett az olyan kezdeményezésekkel kedvezzünk a babáknak és szüleiknek, mint a Babaséf alkalmazás. Az applikációt nem csak a nyeremények miatt érdemes követni, hanem a remek tanácsok, szakértői tippek és természetesen az ínycsiklandozó receptek miatt is" - mondta Hajdú Petra, a Sudocrem termékmenedzsere.

A márka Babaséf alkalmazása olyan partnerek segítségével valósul meg, mint Stiller Tamás, séf és a Philips AVENT. Stiller Tamás, a babák táplálásában jártas, a Philips AVENT pedig a termékeivel segíti a séfet és a játék nyerteseit.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen a jó babaruha? (x)
  Babakelengye a kezdetekhez (x)
  A Sudocrem és a MAVE idén is keresi az Év Védőnőjét
  Farsangi gyermekfotó pályázatot hirdet a Sudocrem
  Tatár Csilla lett a Sudocrem márkanagykövete

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...