Hírek
23448 hír az adatbázisban
Új mobilapp a dm-től
Marketinginfo.hu - 2016-06-02 15:07
Mobilmarketing

A dm 2009-ben vezette be idehaza az active beauty programot, azóta a törzsvásárlói program folyamatosan fejlődött, júniustól pedig egy új applikációval lepik meg a vásárlókat.

A törzsvásárlók számára a dm applikációja egyet jelent majd a törzsvásárlói kártyájukkal. Az applikáción keresztül a vásárlóknak lehetőségük lesz arra, hogy pontjaikat még kényelmesebben gyűjtsék, különböző kedvezményeket vegyenek igénybe, és kuponokat váltsanak ki az alkalmazáson keresztül is.

A kasszáknál a vásárlók az active beauty kártyájuk mellett telefonjuk bemutatásával is érvényesíteni tudják a kedvezményeket. A vásárlók még szabadabban használhatják fel összegyűjtött pontjaikat, hiszen digitálisan a kuponok egyesével, alacsonyabb pontért is elérhetőek lesznek.

"Nagyon fontos, hogy a vásárlók elvárásainak megfelelően minden vásárlással kapcsolatos információ rendelkezésre álljon azonnal, akár egy okostelefonon, alkalmazáson keresztül. A dm folyamatosan dolgozik a törzsvásárlói program fejlesztésén, a dm applikációjával egy újabb olyan szolgáltatást nyújtunk a vásárlóknak, amellyel a vásárlást még kényelmesebbé tesszük" - nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult a beautyApp nevű alkalmazás
  A dm elindította active beauty Online Magazinját
  Mobillal is lehet fizetni a dm-ben
  Egymillióan vannak a dm kártyások

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...