Hírek
23423 hír az adatbázisban
Exkluzív pálinkákat vezet be a piacra a Várda-Drink
Marketinginfo.hu - 2016-06-02 13:15
Márkák

A Várda-Drink csoport idén új, 19 exkluzív pálinkát tartalmazó termékcsaláddal jelentkezik a piacon.

Az italkülönlegességek egyedülálló csomagolást is kaptak: karcsú üvegek, egyedi címkék és a parafa dugó rézgyűrűjén "EXCLUSIVE EDITION" gravírozás szerepel. A termékcsalád célközönsége a nívós éttermek magyar és külföldi vendégei, akik igénylik az exkluzív pálinkacsalád nyújtotta életérzést. A termékcsalád a Várda Distillery Exclusive Edition nevet kapta.

A termékcsalád megszületésénél Csobolya Attila pálinkafőző mester, Szanyó Gyula pálinkafőző szakmérnök, valamint a lepárlás és a fahordós érlelés francia nagymestere, Patrick Brisset supervisor szaktudására támaszkodtak.

Csobolya Attila szerint "a pálinka mára életérzéssé vált, kialakult a fogyasztási, kóstolási kultúrája. Az exkluzív pálinkák élvezeti cikkek, fogyasztásuk komplex élményt nyújt: illat, íz, látvány és design mind hozzájárul az élvezethez."

Minden üvegen tetszetős címke található gyümölcsfa motívummal, amelyen az arany szín dominál. A fahordókban érlelt pálinkák címkéinek színe megegyezik a fahordó típusával. A címkézés manufakturális folyamat, így minden címkén megtalálható a pálinkafőző mesterük aláírása, a palack száma és az évjárat is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Birsből készül az Év pálinkája
  Pálinkakülönlegesség debütált
  Megvan az év pálinkája
  The Famous Grouse: nem csak pálinka
  Birskörtepárlat lett idén Magyarország Legjobb Pálinkája

További hírek ebben a kategóriában

Decathlon A Decathlon új irányvonala
2024-03-14 10:15
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...
Hatalmas tőkebevonással erősít a...
A Volkswagen egyelőre nem tervez...