Hírek
23447 hír az adatbázisban
Meglepte a kenusokat az OTP
Marketinginfo.hu - 2016-05-31 14:00
Mobilmarketing

A MOB gyémántfokozatú támogatójának, az OTP Banknak az alkalmazásán keresztül most személyes üzenetet küldhetnek a szurkolók, hogy már a felkészülési időszakban támogassák a magyar olimpikonokat.

A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület telephelyén, Mike Róbert és Vasbányai Henrik kenupáros edzésén váratlanul Hajdú B. István és szurkolók jelentek meg. Az olimpikonoknak különleges élményben lehetett részük a reggeli edzésükön, a szurkolói csapat transzparensekkel és zászlókkal jelent meg, Hajdú B. István az utolsó métereknél hangszóróba üvöltve biztatta a sportolókat.

A forgatás meglepetésként érte a sportolókat - edzőjük, Oláh Tamás segített a videó megvalósításában -, akik úgy tudták, hogy edzésüket egyedül fotós örökíti meg.
"Egy felkészülés nagyon szürke szokott lenni, ezért kellenek az ilyen dolgok a hétköznapokban, amik megmutatják azt, hogy nemcsak magunkért kenuzunk, hanem tulajdonképpen a szurkolókért és az országért"- nyilatkozta a felvételt követően Mike Róbert.A MOB gyémántfokozatú támogatójának, az OTP Banknak az alkalmazásán keresztül most személyes üzenetet küldhetnek a szurkolók, hogy már a felkészülési időszakban támogassák a magyar olimpikonokat. Már a kora hajnali órákban biztató üzenettel ébreszthetik Kanyó Zsolt paralimpikont, valamint Kozák Danuta, Mike Róbert, Nagy Viktor, Szilágyi Áron, Vasbányai Henrik és Verrasztó Dávid olimpikonokat.

A sportolókat támogató üzeneteket a kampány Facebook-alkalmazásán, valamint az iOS és Android platformon keresztül küldhetik el a szurkolók. A legjobbak Hajdú B. István hangján kelnek életre, amikre nemcsak a sportolók kelhetnek reggelente, hanem bárki, aki beállítja azokat ébresztőhangnak. A friss szöveges üzeneteket szintén a mobilalkalmazásban kapják meg a sportolók, amikor lenyomják az ébresztőt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fatér Gyula az OTP Bank Románia új vezérigazgatója
  Antenna Hungária a fiatal szurkolókért
  Szurkolói körkép az OTP-től
  Elindult az OTP Bank olimpiai kampánya

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...