Hírek
23267 hír az adatbázisban
CSR Best Practice tizedszer
Marketinginfo.hu - 2016-05-23 14:11
PR

Idén tizedik alkalommal pályázható a Magyar PR Szövetség CSR Best Practice díja.

A Magyar PR Szövetség első alkalommal 2007-ben hirdette meg a CSR Best Practice pályázatot és azóta sok értékékes, példamutató kezdeményezés bemutatását tette lehetővé. Idén, immár tizedik alkalommal, megújult zsűrivel, de változatlan kiírási feltételekkel folytatódik a munka. A pályázás lehetősége továbbra is Magyarországon működő vállalatok, közintézmények részére egyaránt nyitva áll. A díjátadóra egy szakmai beszélgetésnek is lehetőséget adó eseményen kerül sor október közepén.

A szervezet olyan gyakorlatokat díjaz, melyek megvalósítják a felelős működés elvét, az etikus üzleti magatartás folyamatát a napi működésben és üzleti döntései tükrözik a fenntartható fejlődésre való törekvést, társadalmi érzékenységet. A pályázat nyitott, a kiírási feltételeknek megfelelő szervezetek számára, melyhez a jelentkezés határideje 2016. június 30., a pályázatok leadását pedig 2016. augusztus 31.-ig várják. A pályamunkákat egy szakértőkből álló bizottság bírálja melynek eredményhirdetése és a díjak átadása októberben várható.

A bizottság tagjai:

Demcsák Mária - Piac&Profit, főszerkesztő
Győri Zsuzsanna - KÖVET Egyesület, szenior CSR tanácsadó
Mayer Zsolt - MPRSZ Alelnök, kommunikációs tanácsadó, tréner
Márta Irén - BCSDH, igazgató
Molnár Csaba - MagNet Bank, Közösség fejlesztési igazgató


"A CSR tagozat hivatalos megalakítása óta szervezem a pályázattal kapcsolatos feladatokat, de tavaly már a zsűrizésben is részt vállaltam. Öröm olvasni és értékelni a sokszínű pályázatokat. A legértékesebb pályamunkákból jól látható az adott pályázó vállalat, szervezet integrált CSR szemlélete, vagyis az a gondolkodásmód, mely a vállalatirányítástól a munkatársakig tükrözi a programok mögötti stratégiai szemléletet az egyszeri, ad-hoc események helyett. Ezek az igazán követendő jó példák, melyekből reményeim szerint idén is bőséggel lesz részünk minél többet közzé tenni" - mondta a CSR tagozat vezetője, Mayer Zsolt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Online pr-szótárt jelentetett meg a Magyar PR Szövetség
  Átadták a CSR Best Practice díjakat
  Nagyvállalatok és nonprofitok is a nyertek a CSR Best Practice-n
  Több idő maradt a CSR Best Practice nevezőinek
  CSR Best Practice díjat kapott a Coop
  Kiírták a CSR Best Practice pályázatot
  Példamutatóan felelős vállalatok Magyarországon

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023