Hírek
23448 hír az adatbázisban
Elindult az OTP Bank olimpiai kampánya
Marketinginfo.hu - 2016-04-27 15:06
Mobilmarketing

Az olimpikonok felkészülését erősíti az OTP Bank új applikációja, amelyet sportolók jelenlétében április 27-én mutattak be a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

Az OTP Riaria nevű applikációval a szurkolók közvetlen üzenetükkel támogathatják az olimpikonokat a felkészülési időszakban. A kampányt a Mito készítette, a tévészpot mellett interaktív applikáció, printhirdetések és bannerkampány aktivizálja a szurkolókat.

Az olimpiai kvóták és érmek mögött hosszú évek kemény sportolói teljesítménye áll, melyet a felkészülési időszak embert próbáló edzésmunkája és a korai kelések kísérnek.
Az OTP Bank kampányában most személyes üzenetet küldhetnek a szurkolók a felkészülési időszakban. Akár már a kora hajnali órákban biztató üzenettel ébreszthetik Kanyó Zsolt paralimpikont, Kozák Danuta, Mike Róbert, Nagy Viktor, Szilágyi Áron, Vasbányai Henrik vagy Verrasztó Dávid olimpikonokat. A kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a sportolóknak nemcsak akkor van ránk, szurkolókra szükségük, amikor rajthoz állnak, vagy amikor a győzelmüket ünnepeljük, hanem edzésre indulva, a hideg hajnalokon is.

A sportolókat támogató üzeneteket a kampány Facebook-alkalmazásán, valamint az iOS és Android platformon elérhető, ingyenesen letölthető OTP Riaria applikáción keresztül küldhetik el a szurkolók. A legjobbak kéthetente Hajdú B. István hangján kelnek életre, amikre nemcsak a sportolók kelhetnek reggelente, hanem bárki, aki beállítja azokat ébresztőhangnak. A friss szöveges üzeneteket szintén a mobilalkalmazásban kapják meg a sportolók, amikor lenyomják az ébresztőt.

A kezdeményezés minden olimpikon előtt szeretne tisztelegni, ezért az applikáció felületén lehetőség van arra, hogy az olimpikonok közül bárki csatlakozzon és szurkolói üzenetet kapjon.
A kampányhoz olyan különleges fotósorozatok és filmek is kapcsolódnak, melyek mind eredeti helyszíneken, a sportolók otthonában, illetve edzéseik valódi színterein készültek. Így a szurkolók maguk is átélhetik mindazt, amit a sportolók nap, mint nap teljesítenek.

Az OTP Bank - mint a Magyar Olimpiai Bizottság gyémántfokozatú támogatója - az év végéig 130 millió forint támogatást biztosít a magyar olimpia mozgalom számára. Ez az összeg a MOB célkitűzéseinek elérését, a Magyar Csapat minőségi felkészülését szolgálja a 2016. évi Nyári Olimpiai Játékokra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fatér Gyula az OTP Bank Románia új vezérigazgatója
  Szurkolói körkép az OTP-től
  Meglepte a kenusokat az OTP
  Nem csak logójában zöld az OTP
  Koncepcióváltás az OTP kommunikációban
  Új arcok az OTP-nél

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...