Hírek
22661 hír az adatbázisban
Mobilbankos fejlesztés a K&H-nál
Marketinginfo.hu + MTI - 2016-04-26 10:20
Digitális

Megújította és bővíti elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank, a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata.

A fejlesztésekről Rajna Gábor, a K&H Bank értékesítési hálózat és támogatási igazgatója hétfőn Budapesten, a hitelintézet háttérbeszélgetésén. Rajna Gábor elmondta: a K&H anyabankja, a belga KBC két évvel ezelőtt elindított üzleti stratégiájának fontos része a digitalizáció, a K&H célja, hogy ezen a területen is élen járjon a magyar piacon.

A K&H Bank 2015-ben 1,5 milliárd forintot költött, 2017-ig összesen 6 milliárd forintot fordít digitális fejlesztésekre. Ennek keretében 2016-ban megújult a mobilbank, az e-bank, a KBC Equitas WebBroker szolgáltatása és a bank weboldala is - sorolta a pénzintézet igazgatója.

"A fejlesztések célja, hogy innovatív, egyszerű és gyors megoldásokat biztosítson a bank. A megújult mobilbank segítségével például módosíthatjuk a bankkártyánk napi limitjét a mobiltelefonnal, vagy ha készpénzre van szükségünk, akkor a GPS-alapú keresővel pillanatok alatt megkereshetjük, hol van a legközelebbi K&H ATM" - magyarázta Rajna Gábor.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyarok megszokták az erős ügyfél-hitelesítést az elektronikus fizetéskor
  A Criteo új mobil kereskedelmi jelentése
  Új vezető a K&H Bank Üzleti ügyfelek divízió élén
  Ügyfélközpontúságáért díjazták a K&H-t
  K&H: 1,5 milliárd forint digitalizációra

További hírek ebben a kategóriában

Okos konyhai eszközök és tippek ...
Indul a 20 éves jubileumi ‘...
Ügyintézés szabadon – EFOT...
Aggályok az internetbiztonság ka...