Hírek
20370 hír az adatbázisban
Indul a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázata
Marketinginfo.hu - 2016-04-21 11:14
Egészségmarketing

A pályázatra június 3-ig nyújthatják be jelentkezésüket az intézmények, amelyek összesen 20 millió, fejenként 4 millió forintos támogatásban részesülhetnek.

A K&H gyógyvarázs 2004 óta támogatja elkötelezetten a magyar gyermekegészségügyet, hogy korszerű eszközökkel járuljon hozzá a kis betegek felépüléséhez, hogy azok újra teljes életet élhessenek. A kezdeményezés indulása óta a K&H 322 intézménynek adományozott korszerű orvosi eszközöket, több mint 557 millió forint értékben. A pályázatra 2016. június 3-ig, a társadalombiztosítási támogatással rendelkező, Magyarországon fekvő-, és/vagy járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermek- és csecsemő osztályai, PIC centrumok, gyermekügyeletek, illetve mentőszolgálatok nyújthatják be jelentkezésüket.

"Modern világunkban minden téren fel kell venni a technológia fejlődésével a versenyt, így a gyermekegészségügyben is haladni kell a korral, hiszen a korszerű eljárások, eszközök használata nagyban leegyszerűsíti, felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a kis betegek gyógyítását" - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. "A K&H-nál nagy hangsúlyt fektetünk az újításokra, ezért döntöttünk úgy, hogy az idei K&H gyógyvarázs pályázatban is kiemelt figyelmet fordítunk azokra a jelentkezésekre, amelyekben a legkorszerűbb eljárások során használatos műszerekre pályáznak. Emellett természetesen várunk minden olyan pályázatot, amelyben olyan eszközök szerepelnek, amik elengedhetetlenek az intézmény megfelelő működése érdekében."

"A gyermekegészségügyi szakma rendkívül nyitott az innovatív eljárások alkalmazására, a szakemberek többsége ismeri a korszerű eljárásokat, de sajnos a korszerű eszközök beszerzése nagy anyagi terhet ró az intézményekre. Így sok kórház nem tudja magának megengedni, hogy saját erőből szerezzen be ilyen műszereket" - mondta el Dr. Mészner Zsófia, a NEFI Gyermekegészségügyi Igazgatóságának igazgatója, a K&H gyógyvarázs zsűritagja. "A K&H gyógyvarázs pályázat segítségével idén megvalósíthatóvá válik számukra is, hogy a Bank támogatásával bővítsék modern eszközökkel műszerparkjukat."

A K&H kiemelten kezeli a leghátrányosabb helyzetű térségek lakosságát is, így külön figyelemben részesíti a azon intézményeket, akik a legelmaradottabb régiók gyermeklakosságát látják el. Az egyes intézmények maximum 4 000 000 forint értékű eszközökre pályázhatnak, az országos pályázat 10-15 nyertese összesen 20 000 000 forintnyi műszertámogatásban részesül. Ugyanakkor a K&H gyógyvarázshoz érkező dolgozói, ügyfél és partner felajánlásoknak köszönhetően a pályázók további 15-20 millió forint értékben kaphatnak új eszközöket az év során.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A K&H gyógyvarázs területi szavazása
  23 nyertes intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán
  Bárki lehet a K&H gyógyvarázs mesedoktor
  Kézilabdások segítettek a K&H gyógyvarázsnak
  Bővül a K&H gyógyvarázs program
  A K&H az innovatív eszközökkel támogat
  Megjelent a K&H fenntarthatósági jelentése
  Modern orvosi eszközök pályázhatók a gyógyvarázs programban
  Számítógépekkel segített a K&H gyógyvarázs
  Így látják a kórházak a K&H gyógyvarázst
  Rekordösszeg gyűlt össze a K&H gyógyvarázsban
  25 milliós segítség a K&H gyógyvarázstól
  K&H: idén is kórházakat támogatott

További hírek ebben a kategóriában

A HPV-oltás biztonságos és haték...
A Nestlé kevesebb cukorral
A jobb minőségű étrend nagyobb é...
Új weboldal indult a tudatosabb ...