Hírek
23268 hír az adatbázisban
Újraválasztották a DIMSZ elnökségét
Marketinginfo.hu - 2016-04-18 15:02
DM

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség április 14-én tartotta éves közgyűlését. A szakmai szervezet tagjai négy elnökségi tagot is újraválasztottak, köztük Huszics Györgyöt, a szövetség elnökét.

Az idei közgyűlésen újraválasztott elnökségi tagok: Kovács Hajnalka (a Magyar Telekom Termékportfólió és igénymenedzsment központjának senior termékportfólió menedzsere), Viniczai András (a Café Next innovációs igazgatója); az elnöki munkát továbbra is Huszics György, a Crane ügyvezető igazgatója végzi, az alelnök Hivatal Péter (a Metropol vezérigazgatója) maradt. Mind a négy szakembernek ismét bizalmat szavazott a tagság.

A jelenlegi elnökségi tagok az újraválasztott elnökségi tagok mellett: Dely Gábor (d-code), Kovácsházy Dénes (Multicom) és Táncsics András (Magyar Posta), az ő kétéves mandátumuk a következő év tavaszán jár majd le. A Felügyelőbizottság tagjai közé Gál Katalint (Hungexpo) és Juhász Györgyöt (Tartalomgyár) választották, a bizottság elnöki pozícióját pedig Vámos-Hegyi Attila, a szövetség korábbi elnöke tölti be. A szövetség Etikai Bizottságában Nagy Eszter, az Avon online marketing specialistája és Dr. Freidler Gábor mellett a DIMSZ jogi partnere, a Knight Bird&Bird Iroda képviselője, Dr. Halász Bálint kapott helyet.

A szövetség gazdaságilag stabil évet zárt, jelenleg 51 tagja van, és 7 tagozata működik. Az Áruküldők tagozata mellett Mobilmarketing, Contact Center, Terjesztői, Email-marketing, Adatvédelmi és adatbiztonsági és Tartalommarketing tagozat tagjai szerveznek rendezvényeket, közös kutatásokat és szakmai véleményegyeztető fórumokat.

"Örülök, hogy a tagság bizalmat szavazott a folytatásnak, megerősítve az elnökséget és visszaigazolva, hogy az évek óta folytatólagosan végzett építkezés és a tavaly elindított előremutató kezdeményezések a közös elképzeléseknek megfelelő eredményeket hozzák. Köszönöm a tagságnak és a tisztviselőknek az értékteremtő munkát, szponzorainknak a támogatást. Azon leszünk, hogy sikeres projektekkel háláljuk meg a bizalmat" - nyilatkozott Huszics György, a DIMSZ újraválasztott elnöke.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben
  Új tagozati vezetőt választott a DIMSZ
  Új főtitkár a DIMSZ élén
  Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben
  Direkt kapcsolat a fogyasztókkal: felelősség és lehetőség
  Ügynökségi oldalról érkezik a DIMSZ új főtitkára
  Bővült a DIMSZ
  Bélai Krisztina a DIMSZ új főtitkára
  Új elnök a DIMSZ Tartalommarketing tagozatában
  Elnökségi tagokat választott újra a DIMSZ Közgyűlése

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...