Hírek
20073 hír az adatbázisban
Indul a Szentkirályi Tehetségprogram
Marketinginfo.hu - 2016-04-13 09:11
CSR

Fiatal utánpótlás sportolók támogatására indít programot a Szentkirályi, szakmai együttműködésben a Magyar Olimpiai Bizottsággal.

A Szentkirályi Ásványvíz Zrt. májusban induló Szentkirályi Tehetségprogramja négy fiatal számára biztosít fejenként maximum egymillió forint értékű támogatást, amelyet a sportolók a program során a fejlődésükhöz, a jobb eredmények eléréséhez nélkülözhetetlen kiadásokra fordíthatnak, legyen az egy költséges sporteszköz, edzőtábor, vagy akár egy verseny nevezési díja. Az idén 120 éves Magyar Olimpiai Bizottság szakmai együttműködésével elindított program célja, hogy a támogatásnak köszönhetően javuló technikai feltételek, edzés- és versenykörülmények révén segítse a fiatal tehetségek profi sportkarrierjének elindulását.

A Tehetségprogramba 14-18 év közötti fiatalok jelentkezhetnek kajak-kenu, torna, vívás és vízilabda sportágakból. A jelentkezők közül a négy olimpiai bajnok - Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász, Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő, Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Szécsi Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó - részvételével felálló kuratórium választ ki sportáganként egy-egy győztest. A fiatal sportolók mentorálásában a nagyközönség is szerepet vállalhat: további egymillió forintot ugyanis a Szentkirályi egy közönségszavazás alapján oszt majd szét a négy fiatal tehetség között.

"A program elindítását az a cél ösztönözte, hogy támogatást nyújtsunk a jövő bajnokainak ahhoz, hogy tovább gyarapíthassák Magyarország eddigi 168 olimpiai aranyérmét. A profi sportolói karrier elindítása nem csak kemény munkát és fegyelmet, de bizony anyagi áldozatokat is igényel. Ebben segítjük a fiatal sporttehetségeket, akiket a programba bevont olimpiai bajnokok személyes példamutatásával is szeretnénk támogatni" - mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t is birtokló Central Mineral Water Holding elnöke, a program kuratóriumának elnöke.

Magyarország eddigi 168 olimpiai aranyérme előtti tisztelgésül a Szentkirályi tavasztól egyedi kiadású címkével dobja piacra 1,5 és 0,5 literes PET-palackos, valamint a 0,75 és 0,33 literes üveges kiszerelésű termékeit, ősztől pedig a tehetségprogramban kiválasztott fiatal sportolók mutatkozhatnak be a címkéken, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az egész ország megismerhesse őket.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lezárult a Szentkirályi Tehetségprogram közönségszavazása
  Újabb szavazás a Szentkirályi Tehetségprogramban
  A Szentkirályi Tehetségprogram idei győztesei
  Idén is elrajtol a Szentkirályi Tehetségprogram
  A Káli-medence Kerékpártúra
  Megvannak a Szentkirályi Tehetségprogram nyertesei
  Szentkirályi lesz a frissítő a Telekom Vivicittán
  Lovas versenyzőt díjazott a Szentkirályi
  A Szentkirályi 3 arannyal tért vissza Athénból

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat