Hírek
23448 hír az adatbázisban
Mesterkurzust indít az MMSZ
Marketinginfo.hu - 2016-04-08 18:01
Egyéb

2016. május 12-én indul az Országos KKV Marketing Akadémia első képzéssorozata.

A Magyar Marketing Szövetség küldetése a marketing fejlesztése, a marketinggel foglalkozók edukációja, valamint, hogy platformot, eszközöket és erőforrásokat biztosítson a vállalkozások minél sikeresebb marketingtevékenységéhez.

Az MMSZ eddig csupán workshopokon, konferenciákon keresztül valósította meg edukációs küldetését, ebből kifolyólag a szövetség irányába egy ideje jogosan felmerülő igény volt, hogy komplex minőségi képzést biztosítson mind a tagjai és minden marketingtevékenységet végző számára. Ennek szellemében 2016-tól képzési rendszere keretében megalapította az Országos KKV Marketing Akadémiát.

"Az MMSZ-nél évek óta figyelemmel kísérjük, hogy milyen képzések érhetőek el a piacon, a sok - a marketing egyes területeire - specializált képzés mellett ez idáig hiányzott, egy a marketing fontosabb területeit átfogó, prémium oktatási program. Akadémiánkat két éves előkészítő munka, a piac alapos feltérképezése, valamint az igények felmérése és meghallgatása után hívtuk életre. Mestereket kívánunk képezni, mert tudjuk, hogy a marketinget nem lehet felületesen csinálni" -nyilatkozta Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke az Akadémia megalapításával kapcsolatban.

Az Akadémia célja, hogy a marketingtevékenységet végzők, legyen szó cégvezetőkről, marketingesekről, vagy bármely más munkatársról - a vállalati mérettől függetlenül - megismerhessék a legújabb marketingtrendeket, elsajátíthassák a marketing legkorszerűbb eszközeit és technikáit.

Az oktatók egy-egy adott terület specialistái, kiváló szakemberek, a legtöbb esetben már sokéves tapasztalattal rendelkeznek a tudás átadását illetően is. A képzések tematikája úgy lett összeállítva, hogy mindent tartalmazzon, mindenre kitérjen, amelyre egy mai modern marketingesnek szüksége lehet a munkája során.

A kurzus 8 napos naponta 8 órában. A képzések végén a résztvevők vizsgát (írásbeli és szóbeli) tehetnek, amelynek sikeressége esetén a Magyar Marketing Szövetség által hitelesített oklevelet vehetnek át.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Digitális mestereket képez a Magyar Marketing Szövetség
  Már közel százötven szakember regisztrált a MMSZ minősítő rendszerében
  Indul a Digital Masters
  Új elnökség a Magyar Marketing Szövetség élén
  Marketing Hősök Kora, a szakma konferenciája
  Jön az Országos KKV Marketing Díj

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...