Hírek
21141 hír az adatbázisban
Egészségügyi szűrést indított a Philips és a T-Systems
Marketinginfo.hu - 2016-04-08 14:04
Egészségmarketing

A Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórháza, a Philips Magyarország Kft. és a T-Systems Magyarország Zrt. útjára indította közös önkéntes szűrőprogramját.

A kezdeményezésben önkéntes orvosok, illetve a két vállalat dolgozói önkéntesként vesznek részt, melynek célja a hátrányos helyzetű térségekben, és a határainkon túl élő lakosok, kiváltképpen gyermekek és fiatalok egészségügyi szűrése, a testi-lelki nevelés, az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás előmozdítása, valamint a dohányzás és alkoholfogyasztás visszaszorítása.

"Egészségügyi vállalatként felelősek vagyunk azért, hogy a rendelkezésünkre álló orvos-technológiai eszközeink minél szélesebb körben elérhetők legyenek. Bízunk abban, hogy mindezzel sok embert segítünk hozzá egy jobb és egészségesebb élethez" - közölte Blazsevácz Péter, a Philips Magyarország Kft. üzletág igazgatója.

A most induló szűrőprogram elsősorban kardiológiai és onkológiai területekre figyel, ezen betegségek súlyossága miatt. A korai felismerés az esetek nagy százalékában jelentősen megkönnyíti a betegek gyógykezelését.

"Az egészségügyi informatika fejlődésével lehetővé vált, hogy szakembereink a vizsgálat helyszínétől távol elemezhessék a diagnosztikai adatokat. A T-Systems Magyarország, az informatikai hátteret biztosítja" - mondta a T-Systems képviselője, Bende Richárd.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezérigazgató-helyettes felel a kkv szolgáltatásokért
  Csökkent a Philips negyedéves nyeresége
  Most épül a digitális jövő
  Nőtt a Philips negyedéves nyeresége
  Igaz történet inspirálta a Philips pókemberes reklámját
  Egyre jelentősebb alternatíva a magánegészségügy
  Buszmegállókampány a tüdőrák ellen
  A Philips bemutatja márkájának új irányelvét
  Márkafrissítésre készül a Philips
  Megalakul a T-Systems Zrt.
  Tovább bővíti egészségügyi támogatásait a megújult K&H Bank

További hírek ebben a kategóriában

Rekordszámú pályázat érkezett a ...
Húsadóval csökkentenék az egészs...
A SÁGA Fini Mini futóverseny
A korán kelő nőknél kisebb eséll...