Hírek
23372 hír az adatbázisban
Ügyvezetőváltás a Mercedes-Benz Hungária élén
Marketinginfo.hu - 2016-04-06 12:03
Karrier

Jörg Schmidt vette át a Mercedes-Benz Hungária Kft. és az EvoBus Hungária Kft. vezetését 2016 elejétől.

Jörg Schmidt 1988-ban kezdte pályáját a Daimler-nél, ahol számos értékesítési (értékesítési vezetői/piacszabályozási) és pénzügyi (pénzügyi igazgatói/tervezés és kontrolling) pozíciót látott el a nemzetközi szervezetben - Oroszországban, Dél-Afrikában, Szingapúrban, a délkelet-ázsiai régióban, Egyiptomban, valamint Németországban a tengerentúli régióért felelős részlegen.

2014 február óta Oroszország, Törökország, a Daimler Latina országai, Románia, Szlovákia, Argentína, Kanada, Mexikó és Magyarország piacának értékesítési tevékenységéért felelt.

Az új ügyvezető célja, hogy a vállalat továbbra is sikeresen folytassa fenntartható növekedését az értékesítés tekintetében, mindezt szoros együttműködésben a Mercedes-Benz márkakereskedések hálózatával.

A szakember elmondása szerint kreativitás, kitartás és csapatszellem jellemzi a magyarokat. "Hatalmas lehetőségeket látok a Mercedes-Benz márka előtt a magyar piacon. Az ország szerepe fontos a személyautó-értékesítés növekedésében rejlő potenciál miatt, melyet többek között az is igazol, hogy 2016 márciusa volt a Mercedes-Benz magyarországi jelenléte során a legerősebb március a személyautó-eladások tekintetében" - tette hozzá Jörg Schmidt.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új igazgató a kecskeméti Mercedes-Benz gyár élén
  Újabb magyar a kecskeméti Mercedes-Benz ügyvezetésében

További hírek ebben a kategóriában

Sztaniszláv András lett a világ ...
Új energetikai és közműtanácsadá...
Új igazgató a kecskeméti Mercede...
Új igazgató a budapesti Continen...