Hírek
23267 hír az adatbázisban
A Magyar PR Szövetség belépett az ICCO-ba
Marketinginfo.hu - 2016-04-05 16:02
PR

A PR-esek legjelentősebb világszervezetéhez csatlakozott az MPRSz.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) a napokban 34. nemzeti tagként csatlakozott a Kommunikációs Tanácsadók Nemzetközi Szövetségéhez (ICCO). Az ICCO szövetsége tagszervezetei által ma már több mint 2500 pr-ügynökséget foglal magába a világ minden tájáról: európai központtal működik, de afrikai, ázsia, amerikai és ausztrál tagokkal is büszkélkedhet. Ehhez az egész világot átfogó szervezethez csatlakozott a magyar szakmai szövetség március végén.

"Nagy örömmel tölt el, hogy a Magyar Public Relations Szövetség csatlakozott egy olyan rangos szervezethez, mint az ICCO" - jelentette ki Lakatos Zsófia, az MPRSz jelenlegi elnöke, az Emerald PR ügyvezető igazgatója. "Szövetségünk az elmúlt időszakban mindinkább igyekezett megvalósítani, hogy egy olyan szakmai szervezetként működjön, amely valóban segíteni és támogatni tudja a szakmában tevékenykedőket. A szövetség három nagykövetet is kinevezett, akiknek a feladata a nemzetközi piaccal, szervezetekkel való kapcsolattartás. Az ICCO-hoz való csatlakozás egy újabb lépés afelé, hogy a magyar szakemberek számára is eljuttassunk nemzetközi iránymutatásokat, megismertethessünk jól bevált vagy újszerű nemzetközi gyakorlatokat, illetve reményeink szerint idővel üzleteket is szerezzünk ügynökségeink számára."

Maxim Behar, az ICCO elnöke a magyar csatlakozás kapcsán elmondta, "mindannyian üdvözöljük magyar barátainkat az ICCO nemzetközi családjában és biztosak vagyunk abban, hogy ez egy jelentős lépés a magyar pr üzleti élet fejlesztéséhez. A magyar pr-piac egy igen jól fejlődő piac, így reméljük, hogy kiemelt szerepet játszhat az ICCO soron következő nagyobb rendezvényének, a Global Summit (nemzetközi PR-kommunikációs konferencia) szervezésében, illetve sok magyar ügynökség indul majd versenyre valamelyik általunk kiadott szakmai elismerésért."

Az ICCO az együttműködés keretében tagjai számára piaci betekintést és etikai normákat ad, illetve bekapcsolódik helyi szakmai képzésekbe, vagy akár nemzetközi szakmai képzésekbe is bevonja a magyar kollégákat.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Online pr-szótárt jelentetett meg a Magyar PR Szövetség
  Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata
  Megalakult az MPRSZ Digitális Tagozata
  A Cohn&Wolfe az év regionális ügynökségi hálózata
  Költözik a PR Akadémia
  Brit elismerés az MPRSZ nagykövetnek
  Átfogó szakmai felmérést készít az MPRSZ
  Új elnök a Magyar PR Szövetségnél

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023