Hírek
23446 hír az adatbázisban
Már Messengeren is elérhetők a KLM repülőjegyei
Marketinginfo.hu - 2016-03-31 17:04
Mobilmarketing

A Holland Királyi Légitársaság új szolgáltatásával az utasok repülőjegyükhöz vagy beszállókártyájukhoz a Facebook Messenger applikáción keresztül is hozzájuthatnak.

Az új lehetőség tovább könnyíti az utasok dolgát, hogy minden szükséges járatinformáció pillanatok alatt kéznél legyen. A KLM az első a légitársaságok között, aki már a Facebook Messengeren is biztosít ügyfélszolgálatot.

"Az új szolgáltatás a Messengeren keresztül egy következő lépés volt a KLM közösségi média stratégiájában. Számunkra fontos, hogy ott legyünk jelen, ahol ügyfeleink is szabadidejüket töltik, így a Messenger és a KLM tökéletes párosítás. Tapasztalataink alapján az utasaink nyitottabbak ezen a platformon, és szívesebben osztják meg problémáikat kollégáinkkal. Tavaly már aktiváltuk a Messenger gombot a Facebook oldalunkon, hogy az utasaink személyesen kommunikálhassanak velünk. 40%-kal nőtt a megkeresések száma, ami azt jelenti, hogy ügyfeleink értékelik a kommunikáció ezen formáját. Most egy újabb lépést tettünk: utasaink már repülőjegyüket és egyéb utazási dokumentumot is elérhetnek a Messengeren keresztül"- nyilatkozta Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

"Úgy gondoljuk, hogy a Messenger a legjobb hely a beszélgetésekhez, és örömmel adunk lehetőséget vállalatoknak is, hogy szorosabbra fűzzék kapcsolatukat ügyfeleikkel. Boldogok vagyunk, hogy a KLM-et a légitársaságok között elsőként köszönthetjük partnereink között. Mostantól a holland légitársaság gyors és hatékony beszélgetést folytathat ügyfeleivel egy olyan felületen, amit ismernek és szeretnek"- tette hozzá David Marcus a Facebook Messenger alelnöke.

Az új Messenger szolgáltatás minden utas számára elérhető, aki a KLM.com oldalon foglal jegyet, és kiválasztja az opciót, hogy a Messenger applikáción keresztül kapja az infókat. A holland légitársaságnak több mint 15 millió követője van a Facebookon.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A KLM és a TU Delft összefog a légi közlekedés fenntarthatóbbá tételéért
  Fenntartható repülőgép-üzemanyagot előállító üzemet hoz létre a KLM
  Mesterséges intelligenciát vezet be a KLM
  Aktívan Facebookozik a KLM

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...