Hírek
21634 hír az adatbázisban
Fontos szinthez ért az AVON
Marketinginfo.hu - 2016-03-30 17:00
CSR

Márciusban átlépte az 1 milliárd USD-t annak a támogatásnak az értéke, amellyel az AVON nők millióinak életét tette jobbá világszerte. A vállalat élharcosa a mellrák elleni küzdelemnek.

Az AVON a Nőkért Alapítvány a világ legnagyobb nőket támogató vállalati összefogása, amely 1955 óta küzd a nők életkörülményeinek javításáért. Az összefogás először a mellrák elleni harcra fókuszált, de már évek óta elkötelezetten támogatja a családon belüli erőszak elleni harcot is.

"Kezdeményezéseink mindegyikével a nők életének jobbá tételére törekszünk. Az AVON 130 évvel ezelőtti alapítása óta vállalatunk folyamatosan a határokat feszegeti: kereseti lehetőséget biztosítunk a nőknek, ezzel hozzájárulunk függetlenedésükhöz, kiteljesedésükhöz; CSR programjaink révén pedig egészségük, nőiességük, biztonságuk megőrzésében segítjük őket" - mondta Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország Kommunikációs vezetője.

"Az AVON Magyarország társadalmi felelősségvállalási tevékenysége az emlőrák elleni adománygyűjtő kitűzők értékesítésével kezdődött 1998-ban. Azóta Magyarországon minden eladott termékünk után 1 forintot, míg adománygyűjtő termékeink teljes hasznát egy donációs alapba helyezzük. Ebből az alapból finanszírozzuk figyelemfelhívó kampányainkat és ebből támogatjuk a különböző szervezeteket, alapítványokat is, amelyek működését Magyarországon az elmúlt 18 év során több mint 500 millió forinttal segítettük. Amire pedig különösen büszkék vagyunk, hogy többek között az AVON Magyarország 2011-es aláírásgyűjtő kampányának köszönhető, hogy a családon belüli erőszak önálló törvényi tényállás kapott" - mondta Végh-Kósa Anita.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A korán kelő nőknél kisebb eséllyel alakul ki mellrák
  Növelheti a mellrák kockázatát a nőknél a sok szalonna és kolbász fogyasztása
  Rózsaszín ételekkel a mellrák ellen
  A Tesco vásárlóival együtt harcol a mellrák ellen
  Kevés kozmetikum fogy online
  Videósorozatot indít az AVON
  AVON a családon belüli erőszak ellen
  Mozgósít az AVON mellrákellenes kampánya
  Tízezren az AVON mellrákellenes sétáján
  Ezreket vár az AVON a mellrákellenes napra
  Az Avon az emlőrák ellen

További hírek ebben a kategóriában

A Cordia az idei Tihanyi Félmara...
A Tesco ismét támogatja a helyi ...
MÁV a TeSzedd! akcióban
A CDP Brüsszelben harmadszor ism...