Hírek
20370 hír az adatbázisban
Ügyvezetőt váltott a Borsodi
Marketinginfo.hu - 2016-03-30 15:09
Karrier

Április 1-től Vuleta Zsolt váltja Petr Kovarikot a Molson Coors csoporthoz tartozó Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetői székében. Petr Kovarik a Staropramen ügyvezetőjeként folytatja karrierjét.

Vuleta Zsolt 2013 januárjában csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz, azóta értékesítési igazgatóként irányította a Molson Coors csoporthoz tartozó sörgyár teljes körű értékesítési tevékenységét. A több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkező szakember, korábban olyan FMCG cégeknél töltött be vezető pozíciót, mint a Kraft, a Gillette, a Győri Keksz vagy a Bacardi-Martini, ahol közel 7 évig volt a magyar szervezet ügyvezető igazgatója.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagyszerű vállalat és csapat munkáját segíthetem, ezentúl ügyvezetőként. A következő időszakban is arra koncentrálunk, hogy innovatív sörgyárként a kiváló minőségű sörkínálattal szerezzünk örömet fogyasztóinknak és jól működő együttműködést, vonzó üzleti lehetőséget biztosítsunk kereskedelmi partnereinknek" - mondta a Borsodi Sörgyár Kft. új ügyvezetője.

Vuleta Zsolt mérnökként diplomázott a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, majd nemzetközi kereskedelemből szerzett másoddiplomát. MBA fokozatát a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte pénzügy és marketing szakirányon.

Petr Kovarik április 1-jétől a Molson Coors csehországi leányvállalata, a Staropramen ügyvezetői pozícióját tölti majd be, és székhelye Prága lesz.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új marketing igazgató érkezett a Borsodihoz
  Marketing igazgatói kinevezés a Borsodinál
  Új commercial excellence igazgató a Borsodinál
  Új értékesítési igazgató a Borsodinál
  Új értékesítési igazgató a Borsodi Sörgyárnál
  Új igazgató a Borsodi élén
  Új marketingigazgató a Borsodi Sörgyárban

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...