Hírek
22780 hír az adatbázisban
A Bátor Tábort támogatja az Adecco
Marketinginfo.hu - 2016-03-24 10:17
CSR

Az Adecco dolgozók és partnerek idén világszerte 9 alapítványért - köztük a Bátor Táborért - futnak, úsznak, kerékpároznak, hogy összegyűljön a támogatáshoz szükséges 3,5 millió kilométer.

Az Adecco Csoport Win4Youth nevű nemzetközi támogatási programjába először került be magyar alapítvány. A Win4Youth kezdeményezés célja, hogy minden évben egy kiválasztott sportágban való részvétel révén lehetőséget biztosítson az Adecco dolgozók számára, hogy személyes részvételükkel támogassanak beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekeket. A kiválasztott sportág idén immár másodszorra a triatlon lett. A kitűzött cél világszinten 3,5 millió kilométer, ezt kell teljesíteni a 375 000 USD adományhoz."A program 2010-es indulása óta ez az első év, hogy a támogatásra kiválasztott 9 szervezet közé egy magyar alapítvány is bekerült. A magyar kollégák az elmúlt években is szívüket-lelküket beleadva küzdöttek - közös kerékpározásokon, úszásokon, futásokon és spinning órákon gyűjtötték a kilométereket, de biztos vagyok benne, hogy egy magyar alapítvány részvétele miatt idén még nagyobb lelkesedéssel teljesítenek majd" - mondta Vég Ottó, az Adecco Magyarország ügyvezetője.

A kezdeményezéshez az Adecco dolgozói mellett a cég partnerei, ügyfelei és beszállítói is csatlakozhatnak. "Az idei év első két hónapjában már 2000 kilométert gyűjtöttek össze a magyar kollégák. Az egyéni sportteljesítmények mellett természetesen több közös megmozdulást is tervezünk, ami garantáltan megtöbbszörözi majd az elért eredményt" - tette hozzá Szabó Renáta, az Adecco Magyarország marketing managere.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 1500-an fogtak össze: ismét égig érhet a bátorság
  Golfversenyt támogat a Dentons és az AMC
  Évfordulós film az ACG-től a Bátor Tábornak
  Álláskeresők tekertek a beteg gyerekekért
  Aldi gyűjtés a Bátor Tábornak
  A Bátor Tábort támogatja az ALDI
  A Bátor Tábort segíti az eisberg
  A Bátor Tábort segíti a Provident

További hírek ebben a kategóriában

Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...