Hírek
22250 hír az adatbázisban
Sanatmetal beruházás Oroszországban
Marketinginfo.hu - 2016-03-23 10:13
Márkák

Hosszútávú befektetői megállapodást kötött egymással az oroszországi Kaluga megye kormányzósága, és a Sanatmetal oroszországi leányvállalata, amelynek 51%-ban tulajdonosa a Sanatmetal Kft.

A megállapodást Kaluga megye kormányzója, Anatoliy Artamonov és a Sanatmetal CIS ügyvezetője, Sergey Cherpak írták alá. A tervezett beruházásban szerepel egy gyártóegység megépítése, amely Obninszk városában helyezkedik majd el. A munkálatok 2016 áprilisában kezdődnek, a gyártóegység megépítését 2016 végére és 2017 tavaszára tervezik. A beruházás értéke mintegy 900 millió forintra tehető. A megépülő gyár traumatológiai, ortopédiai, gerinc és fogászati implantátumok gyártásával foglalkozik majd, ezáltal 60 új munkahelyet fog teremteni.

"Az obninszki gyár megépítésével az a célunk, hogy piacvezetővé váljunk az eurázsiai piacon. Ezzel a beruházással, és az új gyár megépítésével új, magas minőségi szintet vezetünk be az implantátumok piacán Oroszországban" - mondta el Sergey Cherpak.

A magyar cég számára ez a megállapodás újabb növekedési lehetőséget jelent az orvosi termékek piacán, ahol már 1967 óta jelen van. A Sanatmetal jelenleg 35 országban van jelen és az ortopédiai és traumatológiai piacon meghatározó számos nagyobb multinacionális cég a partnere. A cég bevételeinek 66%-a származik exportból.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Minőség-Innováció fődíjat nyert a Sanatmetal szívdiagnosztikai eszköze
  Kalasnyikov bolt a moszkvai Seremetyevo repülőtéren
  Kilencmilliós adomány a Sanatmetaltól

További hírek ebben a kategóriában

Akvizíciókat tervez a FuturAqua
Hibridet gyárt 2020-ban a Magyar...
A Nestlé beruház a csomagolási m...
Tavaly is a Volkswagen volt a vi...