Hírek
23446 hír az adatbázisban
Elismerés a hazai ICF coachoknak
Marketinginfo.hu - 2016-03-09 15:03
Egyéb

Globális kiválósági díjat kapott a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozata.


"Kiválóság és inspiráció", ezt a nevet viseli a díj, amelyet a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata vehetett át múlt héten az Egyesült Államokban, a hazai szervezet példaértékű szakmai munkájának elismeréseként. A következetes minőségbiztosításáról és szigorú etikai szabályairól itthon is közismert ICF-közösség ezzel ismét bebizonyította: a magyar ICF coachoknak helyük van a világelsők között.

A zsűri indoklása szerint az ICF Magyar Tagozata az elmúlt évben szervezett közel 20 előremutató szakmai programmal, példaértékű együttműködésekkel, innovatív kezdeményezésekkel, és a mindezt keretbe foglaló hatékony kommunikációval jelentősen hozzájárult a professzionális coaching szakma sikeres népszerűsítéséhez.

"Szeretném megköszönni az ICF Magyar Tagozata tagságának és elnökségének elmúlt évi munkáját, mellyel immár harmadik alkalommal is sikerült kiérdemelnünk a Nemzetközi Coach Szövetség globális elismerését. Büszkék lehetünk rá, hogy a magyar coachok világviszonylatban is a legjobbak közé tartoznak. A nemzetközi elismerés megerősít bennünket abban, hogy folytassuk a korábbi években megkezdett utat: egymással összefogva, továbbra is a szakma népszerűsítéséért, a minőségi és etikus coaching-kultúra elmélyítéséért fogunk dolgozni Magyarországon" - fogalmazott Chrenóczy-Nagy Judit, az ICF Magyar Tagozatának elnöke a díjátadón.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ha az élet citromot ad, csinálj limonádét! (x)
  Siker a coaching rapidrandi
  Új elnökség az ICF Magyar Tagozata élén
  Tisztújítás a magyar ICF-nél
  Megalakult a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...