Hírek
22942 hír az adatbázisban
Megújul a Rézangyal
Marketinginfo.hu - 2016-03-09 12:04
Design

A megújuló Rézangyal célja, hogy a márkanév nemzetközi szinten is megbízható választást jelentsen a fogyasztóknak.

2016-tól felfrissült külsővel folytatja piaci tevékenységét a magyar pálinkakultúra meghatározó szereplője. Az első komolyabb nemzetközi sikereket elért pálinka brand új vizuális megjelenése illeszkedik a vállalat új marketing stratégiájához, de a márka önazonosságát meghatározó elemek változatlanok maradnak.

"A kis főzdék által kínált változó minőség a Rézangyal számára mindig elfogadhatatlan volt. Célunk, hogy a Rézangyal pálinkák biztos választást jelentsenek mindenkinek. A kis főzdék által előállított évjáratonként, esetleg főzetenként változó minőség nem járható út a nemzetközi érvényesülés felé vezető úton, ugyanis ez nem tükrözi a külföldön állandó vodka, tequila, whiskey, rum minőséghez szokott fogyasztók igényeit" - mondta el Borbáth Gabriella, a márka blendmestere.

A mostani frissítés keretében megújul a Rézangyal logó, a termékek címkéi, a márka hivatalos weboldala, valamint az összes marketing-kommunikációs eszköz a POS-ektől az autókig. Az új dizájn egyik kiemelt célja, a fiatal vásárlóközönség megszólítása, amit talán az új "Akkor... Iszunk egy pálinkát?!" szlogen demonstrál a legjobban.

"Az újratervezés során igyekeztünk megtartani a márka arculati elemeinek jól ismert jellegét. Nem szerettünk volna szakítani a már bevezetett és évek óta használt motívumokkal, viszont mindenképp fontosnak tartottuk ezek modernizációját, stilizálását. Nagyszerű példa erre a logo, ami - bár rögtön beazonosítható volt - vizuálisan és alkalmazhatósági szempontból sem volt ideális. Az új logo meg tudott maradni eredeti formájában, de újrarajzolásának és új vonalvezetésének köszönhetően sokkal tisztább, használhatóbb képet ad. A redesign célja, hogy fiatalítsunk és vagányságot csempésszünk a márka életébe" - mondta el Haász Dömötör, a Rézangyal marketing vezetője.

A márka arculat megújításában HEYTHERE kommunikációs ügynökség volt a Rézangyal segítségére.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tíz éves a Rézangyal
  PR ügynökséget választott a Rézangyal
  Rézangyal: két új íz
  Terjeszkedik a Rézangyal
  Betört Oroszországba a Rézangyal pálinka
  Új üvegben a Rézangyal

További hírek ebben a kategóriában

Kreatív ötletek a karácsonyi vil...
A megnyerő névjegykártya titkai ...
Így válaszd ki a tökéletes menny...
Az angol lakberendezési stílus a...