Hírek
20369 hír az adatbázisban
170 tehetséges fiatalt keres a MOL
Marketinginfo.hu - 2016-03-08 13:01
Karrier

Már lehet jelentkezni a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a GROWWW-ra. Azokra is számítanak, akik még nem szerezték meg diplomájukat: ők a Freshhh nevű diákversenyre jelentkezhetnek.

A MOL-csoport meghirdeti két, díjnyertes tehetségkereső programját, a Growwwt és a Freshhht. A Growww több mint 170 álláslehetőséget kínál mérnöki, közgazdász, IT, természettudományi és társadalomtudományi területeken 13 országban - csak Magyarországon több mint 70 pozíciót. Ezen kívül Ausztriában, Szlovákiában, Németországban, Szerbiában, Szlovéniában, Pakisztánban, Horvátországban, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Olaszországban, Lengyelországban és Csehországban is vannak állásajánlatok. A fiatal szakemberek április közepéig a MOL-csoport LinkedIn oldalán keresztül jelentkezhetnek.

A Freshhh egy izgalmas, az olaj és gázipart szimuláló játék. Azokat az egyetemistákat várja, akik tudásukat valós, az üzleti életből vett helyzeteken keresztül akarják bizonyítani. A versenynek 3 fordulója van, a legjobb 5 csapat május 25-én mérkőzik meg. Összesen 7 és fél millió forintot (25 ezer euroót) nyernek, és esélyük lesz arra, hogy csatlakozzanak a MOL-csoporthoz. Tomáš Pavlík, a Slovnaft mérnöke így fogalmazott: "Miután a Freshhh verseny döntőse lettem, helyet kaptam a Growww programban. A Growww egy nagyszerű lehetőség volt, különösen mert különböző területeket ismerhettem meg a vállalton belül. Sok mindent megértettem az iparágról, például, hogy hogyan működik a finomítás."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MOL elindította Growww programját
  Szabadulószobás játékkal célozza meg a középiskolásokat a MOL
  Magyar csapat vitte el a fődíjat
  Mesterséges intelligenciával toboroz fiatalokat a MOL
  Magyar diakok az olajipar legnagyobb tehetségei között
  200 újabb Growww-ost alkalmaz a MOL
  Frissdiplomás dömping a Molnál
  A MOL elindította Growww programját

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...