Hírek
22780 hír az adatbázisban
Álláskeresők tekertek a beteg gyerekekért
Marketinginfo.hu - 2016-03-08 12:05
CSR

Az Adecco nemzetközi kezdeményezése a Bátor Tábort is támogatja.


Idén először került be magyar alapítvány az Adecco Csoport 2010-ben indított Win4Youth nevű támogatási programjába. A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget biztosítson az Adecco dolgozók számára, hogy személyes részvételükkel támogassanak beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekeket. A kiválasztott sportág idén immár másodszorra a triatlon lett, az elmúlt évben ugyanis soha nem látott mértékben sikerült felülmúlni a kitűzött célt.

"A program 2010-es indulása óta ez az első év, hogy a támogatásra kiválasztott 9 szervezet közé egy magyar alapítvány is bekerült. Így idén az Adecco kollégái és partnerei a Bátor Táborért, az általuk táboroztatott beteg gyerekekért is gyűjtenek" - mondta Vég Ottó, az Adecco Magyarország Ügyvezető Igazgatója. "A magyar kollégák az elmúlt években is szívüket-lelküket beleadva küzdöttek - közös kerékpározásokon, úszásokon, futásokon és spinning órákon gyűjtötték a kilométereket, de biztos vagyok benne, hogy egy magyar alapítvány részvétele miatt idén még nagyobb lelkesedéssel teljesítenek majd."

Az idei kitűzött cél világszinten 3,5 millió kilométer. Ezt kell teljesíteni a 375 000 dolláros adományhoz, amit egyenlő arányban kap meg a 9 szervezet.

"Megtiszteltetés, hogy a Bátor Tábor Alapítvány elsőként kerülhetett be az Adecco Win4Youth programjába magyarországi szervezetként. Gyógyító élményeket nyújtó táborainkban a részvétel minden gyermekkori daganatos vagy más súlyos betegségben érintett táborozónk számára teljesen ingyenes. Ezért van szükségünk az Adecco dolgozóinak kilométereire - futva, úszva, tekerve. Együtt életeket változtathatunk" - mondta Pintér András, a Bátor Tábor Alapítvány Adományszervezője.

"Az idei év első két hónapjában már 2000 kilométert gyűjtöttek össze a magyar kollégák. Az egyéni sportteljesítmények mellett természetesen több közös megmozdulást is tervezünk, ami garantáltan megtöbbszörözi majd az elért eredményt" - teszi hozzá Szabó Renáta, az Adecco Magyarország Marketing Managere. "Az első ilyen volt a HVG Állásbörzén kihelyezett szobakerékpár, ahol az álláskereső fiatalok tekerhettek. Kollégáink számára a közeljövőben több eseményt is szervezünk, márciusban Leányfalura megyünk futni és úszni, áprilisban pedig a Velencei tónál kerékpározunk."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 1500-an fogtak össze: ismét égig érhet a bátorság
  A Bátor Tábort támogatja az Adecco
  Üzleti felelősség díjat kapott az Adecco
  Problémás fiatalok munkahelyhez jutását támogatja az Adecco

További hírek ebben a kategóriában

Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...