Hírek
23447 hír az adatbázisban
Digitális stratégiai lépés a CIB Banktól
Marketinginfo.hu - 2016-03-07 17:15
Mobilmarketing

Mobilbanki alkalmazást vezetett be a CIB Bank, igazodva ügyfelei igényeihez és a kor technikai elvárásaihoz.

A mobilalkalmazás rendelkezik azokkal a funkciókkal, amelyek a bankszámla áttekintéséhez, egyszerűbb utaláshoz, számlák közötti átvezetéshez, csekk befizetéséhez szükségesek.Emellett ellátták devizaváltó kalkulátorral, és kapott ujjlenyomat alapú azonosítást lehetővé tévő funkciót is.

Az androidos, illetve iOS mobilkészülékekre elérhető CIB Bank mobilalkalmazás bevezetése az első lépcsője annak a digitalizációs útnak, amelynek során meglévő és új termékeket és szolgáltatásokat vezet be, illetve egészít ki a bank, teljesen új ügyfélélményt kínálva.

"Hosszú távú célunk, hogy lépést tartva a modern kor igényeivel olyan új kommunikációs és értékesítési csatornákat hozzunk létre, amelyek az egyre intenzívebben digitális eszközöket használó ügyfelek számára nyújtanak személyre szabott, látványos, ugyanakkor nagyon áttekinthető szolgáltatásokat. A Google Play AppStore áruházakból már letölthető mobilalkalmazáson belül folyamatosan bővülő szolgáltatáskínálattal fognak ügyfeleink találkozni, amelyek közül több eddig vagy egyáltalán nem, vagy csak személyes ügyintézéssel volt elérhető " -mondta Szinai Ádám a Bank marketing és kommunikációs vezetője.

A bank most induló alkalmazása mellett egymást követik majd olyan bankfiókon belüli és kívüli interaktív megoldások is, amelyek megkönnyítik a mindennapi bankügyek intézését, és egyedülálló ügyfélélményt biztosítanak fennakadás nélkül, a digitális és a fizikai csatornákon egyaránt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az IT és a digitális stratégia már nem ugyanaz
  Elindult a CIB bank őszi digitális kampánya
  Vodafone IoT megoldás a CIB banknál
  Ingatlanértékesítési kampány a CIB Csoportnál
  Felgyorsítja a digitalizációt a CIB Bank
  Korabeli automatával ünnepelte a CIB a Nagykörutat
  Csökkent a bizalom a pénzügyi szektor vállalatai iránt
  A bankok híre a legrosszabb

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...