Hírek
22661 hír az adatbázisban
Egyedi ambient megjelenés a Prisma Digitaltól
Marketinginfo.hu - 2016-02-29 14:00
Outdoor/indoor

Rendhagyó eszközt tervezett a Prisma Digital a Hungexpo számára. A videomapping technológiát használó vetítés érdekessége, hogy egyes filmrészletek az asztalra helyezett valódi konyhai eszközökön láthatók.

A napokban több fontos rendezvény házigazdája és szervezője volt a Hungexpo, hiszen február 18. és 21. között zajlott le a FeHoVa ( Fegyver, Horgászat, Vadászat Kiállítás), valamint a rendezvény nyitónapján a Bocuse d'Or magyarországi döntője is. Annak érdekében, hogy a látogatók is bepillantást nyerhessenek a gasztronómiai csúcsrendezvény kulisszatitkaiba, a Hungexpo egy különleges ambient eszköz megtervezésére kérte fel a Prisma Digital csapatát. Így a FeHoVa résztvevői egy 3,5x1,6 méter nagyságú asztalra kivetítve tekinthették meg, hogy egy profi séf miként készít el egy háromfogásos menüt az előkészítéstől a sütésen-főzésen keresztül a tálalásig.

A videomapping technológiát használó vetítés érdekessége, hogy egyes filmrészletek az asztalra helyezett valódi konyhai eszközökön, például tányérokban, vágódeszkán láthatók. "A vetítésen 20 videóból álló anyagot láthatnak egyszerre a nézők" - árulta el Ádám György, a film rendezője. "A főzési fázisokat egy nap alatt vettünk fel, de ennél természetesen sokkal több időt vett igénybe a forgatás és vetítés megtervezése, majd az utómunka."

A videón a Gerbeaud tehetséges ifjú szakácsnője Tóth Ágnes készített el egy háromfogásos menüt ugyanazokból a hazai alapanyagokból - kecsege és szarvasborjú -, amelyeket a Bocuse d'Or európai döntőjén is használni fognak a versenyzők. A videó különlegessége abban rejlik, hogy az asztal mellé álló látogató a séf szemszögéből követhették végig a főzési folyamatokat egészen a készételig és a tálalásig, minta maguk is a konyhában tartózkodtak volna az ételkészítés idején. A gasztronómiai események üde színfoltja lehet az asztalra vetített videó.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Okos konyhai eszközök és tippek az ínycsiklandozó ételekért (x)
  Bocuse d’Or a METRO támogatásával
  Hazai siker a Bocuse d’Or-on

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola különleges plakátjai...
Alkotások használt gumiabroncsok...
A MÁV bringás reggeli
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...