Hírek
22434 hír az adatbázisban
Új reklámfilmmel jelentkezik a Baba
Marketinginfo.hu - 2016-02-24 10:18
Reklám

A februárban polcokra kerülő új tej és gyümölcsillatú Baba tusfürdő TVC-jét ismét a Geometry Global cégcsoporthoz tartozó Ogilvy & Mather reklámügynökség készítette.

Az idén 96 éves Unilever márka, a Baba február 22-étől új mini story-val kiegészített reklámfilmmel hirdeti portfóliójának új termékét, a tej és gyümölcsillatú tusfürdőt. A 10 másodperces kisfilmet a WPP-hez tartozó Ogilvy & Mather kreatív koncepciója alapján az Umbrella készítette el. A jelenet főszereplői a már jól ismert Baba család: Peti és apukája, de egy új karakter is feltűnik. A reklám fő mondanivalója jól tükrözi a márka legfontosabb értékét, a törődést, mely a tavaly újragondolt kommunikációs stratégia alappillérét képezi.

Benesch Ferenc, az Ogilvy & Mather kreatív igazgatója szerint "az év első Baba reklámja következetesen folytatja a tavaly elkezdett kreatív irányt. Továbbra sem a reklámblokkokat uraló "tökéletes mintacsaládokat" mutatjuk, hanem valóságosabb, szerethetőbb és emberközelibb jeleneteket elevenítünk meg."

Elek Orsolya, az Unilever magyarországi és adriai régióért felelős Kozmetika és Vegyi üzletág marketing igazgatója hozzátette: "A korábbi együttműködés sikerét és kreatív munkáját folytatva számunkra egyértelmű volt, hogy az új termékek bevezető kommunikációjának reklámspotjait is az O&M fogja megvalósítani, hiszen jól ismerik már azt az attitűdöt, értékrendszert, amit a Baba képvisel a hazai piacon. A finom humor továbbra is szerves részét képezi a spotnak, ezzel bízva abban, hogy ismét mosolyt csalunk a nézők arcára."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen a jó babaruha? (x)
  Babakelengye a kezdetekhez (x)
  Társadalmi plakátkampány az Ogilvy/Geometry-től
  Több díjat is nyert a Geometry Global
  Új Baba reklámfilm az Unilevertől
  A Geometry Global interaktív plakátja
  Jön a useful marketing
  Beveti a Word-of-Mouth marketinget az Unilever

További hírek ebben a kategóriában

Eljárást indított a hatóság az A...
Valentin napi ajándékok a MINI-t...
Korbácsoljátok fel a vágyat term...
A Manchester United hivatalos id...