Hírek
22709 hír az adatbázisban
Idén is keresik a marketing fővárosát
Marketinginfo.hu - 2016-02-11 16:11
Egyéb

A Magyar Marketing Szövetség már második alkalommal hirdeti meg a 2015-ben megalapított Országos Városmarketing Díjat.

A Városmarketing gyémánt védjegyekkel a szövetség az előző év szakmailag legjobb városmarketing kampányait, programjait kívánja elismerni, miközben célja a legtöbb gyémántot gyűjtő városok közt megtalálni az év Marketing fővárosát és a legsikeresebb "Marketing-aktív Megyét".

Pályázhatnak önkormányzatok, önkormányzatok szervezetei és vállalkozásai, egyesületek, non-profit szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, alapítványok és egyéb civil szervezetek, üzleti vállalkozások, vagy magánszemélyek, akik az adott évben meghirdetésre került kategóriák valamelyikében egy város, egy település fejlesztése, ismertségének, elismertségének, imázsának növelése, márkaépítése érdekében marketing tevékenységet végeztek, annak megbízói vagy felelős megvalósítói voltak.

"A pályázat szakmai támogatóival tökéletesen egyetértettünk abban, hogy az Országos Városmarketing Díj alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketing tevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. Továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a tapasztalatcserét, s benne a megyék, a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést" - nyilatkozta a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője, Dr. Piskóti István.

Nevezni továbbra is hat kategóriában - rendezvény; külső-, belső kommunikációs megoldások, tartalom; arculattervezés; városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai; városmárka, városimázs építő nem marketing teljesítmények, értékek (indirekt marketing) témákban - lehet, a 2015. január 1. és 2016. február 28. között megvalósított aktivitásokkal.

A nevezési határidő május 9-e, a szabályzat pedig a www.varosmarketingdij.hu oldalon olvasható.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Többen jelentkeztek az 5. Országos Városmarketing Versenyre
  Városmarketing találkozó Budapesten
  Tata a Marketing Fővárosa
  Az Országos Városmarketing Díj pályázat

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...