Hírek
22818 hír az adatbázisban
Ingyen wifivel várja a vásárlókat a dm
Marketinginfo.hu - 2016-02-01 14:17
Kereskedelem

A drogéria valamennyi üzletében free wifi áll a boltba betérők rendelkezésére, hogy segítse a vásárlókat az információszerzésben. A free wifit egy órán át használhatják a boltokban a vásárlók.

A dm segíteni szeretné a vásárlóit a tájékozódásban, az információszerzésben, hogy a boltba betérőknek a vásárlás valóban élmény lehessen.A vásárlók egy órán át használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetet.

A drogériahálózat hetven üzletében a tavalyi év végétől érhető el az ingyenes internet, az idei évtől pedig a drogéria valamennyi üzletére kiterjesztette a lehetőséget. Így miközben a vásárlók a kosarukat töltögetik, bármikor csatlakozhatnak a világhálóhoz, hogy ügyeiket intézzék, vagy akár a termékekről tájékozódhassanak, de a mobiljukkal a vásárlók akár azonnal belelapozhatnak a dm kiadványaiba is.

A drogéria folyamatosan monitorozza a rendszert annak érdekében, hogy a tényleges felhasználói szokások alapján szükség szerint továbbfejlesszék azt. A dm számára fontos, hogy kövesse az aktuális trendeket, és azokon a felületeken legyen jelen, ahol a vásárlói is. A drogéria több, mint 155 000 Facebook rajongóval osztja meg nap mint nap a márkával kapcsolatos híreket, újdonságokat, csaknem 6000 követőt ér el az Instagramon, Youtube csatornájára pedig több, mint 1000 fő iratkozott fel, a drogéria 56 bloggerrel áll kapcsolatban.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan működnek az Ethernet kábelek, és hogyan válassza ki az optimálisat? (x)
  Fogyasztóvédelmi elismerést kapott a dm
  Egyedi boltnyitás a dm-től
  Jótékonysági akcióval nyitott újra több dm
  Megújulás a dm üzleteiben

További hírek ebben a kategóriában

A Notino sikere Magyarországon
Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...