Hírek
21405 hír az adatbázisban
Elismerés a Budapest Airportnak
Marketinginfo.hu - 2016-01-26 18:01
Egyéb

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója lett az "Év Külföldi Vállalatvezetője 2016" cím birtokosa a Budapest Business Journal, a BBJ és a Nemzeti Befektetési Ügynökség, a HIPA közös díjátadóján.

12,5%-os utasforgalom növekedés és 10,3 millió utas 2015-ben. Röviden ezt a teljesítményt ismerték el, amikor Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója megkapta az "Év Külföldi Vállaltvezetője 2016" címet. Vezetése alatt a Budapest Airport napjainkra 44 légitársaságnak ad otthont, amelyekkel a világ 95 repülőterére lehet közvetlenül eljutni a magyar fővárosból. Az amerikai Budapest Business Journal, a BBJ és a Nemzeti Befektetési Ügynökség,a HIPA vezetői adták át a díjat, amelynek odaítéléséről egy szakmai zsűri hozott döntést, elsősorban a kiemelkedő üzleti teljesítmény alapján.

"Nagy büszke vagyok és meghatott vagyok, hogy a zsűri nekem ítélte ez a rangos díjat, amely valójában nem annyira egy egyéni teljesítmény, hanem sokkal inkább a Budapest Airport csoport valamennyi dolgozójának, a légitársasági- és más repülőtéri partnereink munkájának az elismerése, hiszen az eredményeinket mindig is közösen értük el" - jelentette ki a díjátadón Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

Jost Lammers 2007 novembere óta tölti be a Budapest Airport vezérigazgatói pozícióját és az elmúlt kilenc évben nem kevesebb, mint 360 millió eurót, azaz mintegy 111 milliárd forintot fektetett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlesztésébe. A legnagyobb beruházás a 2A és a 2B Terminált összekötő SkyCourt mintegy 100 millió eurós, azaz 31 milliárd forintos beruházása volt 2009 és 2011 között.

A Budapest Airport 2014-ben és 2015-ben is megkapta a SkyTrax londoni légiközlekedési tanácsadó cégtől "Az Év Kelet-Európai Repülőtere" címet, míg tavaly a hong kongi székhelyű CAPA tanácsadó cég a "Az Év Repülőtere " elismerést adományozta a magyar főváros légikikötőjének.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport
  Elismerés a Budapest Airportnak
  Külföldi vállalatvezetőket díjazott a BBJ és a HIPA
  Felszálló ágban a hazai légiközlekedés
  Budapest Airport karácsonyi promóció
  A Liszt Ferenc-repülőtér elismerésben részesült
  Külföldi vállalatvezetőket díjaztak
  Elismerés a Budapest Airport vezérének
  Új logisztikai központ a DHL Expressnek
  Elismerés előtt a Budapest Airport marketing kampányai
  Nemzetközi díj a Budapest Airportnak
  Díjazták a Budapest Airport-ot
  Díjazott a Budapest Airport

További hírek ebben a kategóriában

sxc Kávé a világűrből
2019-02-01 10:00
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új ...
90 éves az Életműdíj tulajdonosa
A Magyar Posta 100 fős létszámle...
Már négyezer termék rendelkezik ...